joi , 1 octombrie 2020
STIRI PE SCURT
Fermierii sunt așteptați să solicite ajutorul pentru motorină„MOMENT” – Expoziție de pictură semnată de doi artiști aflați la început de carierăCoronavirus 1 octombrie: A doua zi consecutivă cu peste 2000 de cazuri noi confirmateZeci de patroni de unități de panificație și service-auto sancționați pentru nerespectarea legislației munciiTârgoviște: Teren de fotbal omologat UEFA, funcțional în două-trei săptămâniIncendiu la o garsonieră de pe Strada LaminoruluiCardul de sănătate redevine obligatoriu începând cu 1 octombrieJandarmii vor asigura respectarea regulilor la concertul de jazz de la PeșteraTârgoviște: Grupa mică ”Piticot”, de la Grădinița nr. 3 cu program prelungit, intră în scenariul 3Ajutoare de stat pentru zootehniștii a căror activitate a fost afectată de pandemieDâmbovița: A fost depășit pragul de 4000 de cazuri de infectare cu COVID-19 de la începutul pandemieiCoronavirus :30 septembrie, prima zi cu peste 2000 de cazuri noi raportate în ultimele 24 de oreFinal de carieră pentru patru subofiţeri de la ISU „Basarab I” Dâmboviţa“Hoții” de voturi și vânzătorii de iluziiJandarmii sunt alături de organizatorii etapei de off-road “CORB Adventure Days 2020”Căruță spulberată de un microbuz, la VișinaAutorul accidentului de la Aninoasa, reținut pe bază de ordonanțăDpt. Carmen Holban: Mulţumesc pentru încrederea acordată PSD DâmboviţaAu votat cu gândul la viitor!?Coronavirus 29 septembrie: 44 decese în ultimele 24 de ore, 551 pacienți internați la ATI
Home / ADMINISTRAȚIE / La Creșa nr. 14, după finisaje a început montarea mobilierului

La Creșa nr. 14, după finisaje a început montarea mobilierului

Dacă în ajunul debutului anului școlar a fost deschisă Creșa nr. 8,  o altă investiție similară este în prag de finalizare în Cartierul “Tudor Vladimirescu” (Microraionul VI). Este vorba despre Creșa nr. 14, unde, potrivit primarului Cristian Stan, activitatea va începe pe 1 octombrie. Este o investiție de 4,5 milioane de lei, finanțată cu bani de la guvern prin PNDL, suprafața totală desfășurată fiind de peste 1000 metri pătrați. Au fost realizate finisajele și în prezent se montează mobilierul.  Prin construirea imobilului nou, capacitatea creșei crește cu 80 de locuri.

Cu prilejul vizitei în teren, primarul Cristian Stan a amintit că, tot în prima parte a lunii octombrie va fi redeschisă Școala Gimnazială nr. 8 “Mihai Viteazul” și va fi finalizată baza sportivă de la Colegiul Național “Constantin Carabella”.  Creșa nr. 13, un alt obiectiv aflat în stadiu avansat, va fi deschisă pe 1 noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *