Acasă ACTUALITATE La Sălcioara, o magazie a luat foc de la trăznet

La Sălcioara, o magazie a luat foc de la trăznet

de adrian

În urma manifestării fenomenelor meteo periculoase prognozate de avertizarea imediatăCOD GALBEN (caracterizată de descărcări electrice frecvente, averse, intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat grindină de mici dimensiuni), în data de 10 iunie,intervalul orar 22:40-23:30, au fost afectate o locuinţă în comuna Sălcioara, o reţea de joasă tensiune şi 5 puncte de transformare în oraşulTitu.
Astfel, două echipaje de pompieri de la Detaşamentul Titu au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs din cauza trăznetului, căzut direct pe o anexă gospodărească din lemn. Pompierii au intervenit rapid pentru stingerea focului care se putea propaga la locuința aflată în imediata apropiere. Au ars magazia din lemn, cca. 1mc de lemn, un frigider și o canapea.
În urma informațiilor primate la ora 06:00 de la operatorul economic de furnizarea energiei electrice,în județul Dâmbovița, orașul Titu, 210 consumatori erau nealimentati cu energie electrică.
Mai multe echipe ale operatorului economic (de furnizare energie electrică) intervin în teren pentru realimentarea cu energie electrică a consumatorilor afectați.
Toate subunităţile inspectoratului sunt pregătite pentru a face faţă evenimentelor ce s-ar putea produce în această perioadă, pentru asigurarea unui climat de siguranţă şi linişte cetăţenilor dâmboviţeni.

You may also like

Lasă un Comentariu