Acasă POLITIC Liberalul Sorin Ion, la depunerea candidaturii pentru șefia Consiliului Județean:”Sunt un om al echilibrului, al calmului și al comunicării”

Liberalul Sorin Ion, la depunerea candidaturii pentru șefia Consiliului Județean:”Sunt un om al echilibrului, al calmului și al comunicării”

de adrian

Avându-i alături pe președintele Virgil Guran și pe colegii candidați pentru funcțiile de consilieri județeni din partea Partidului Național Liberal, prof. Sorin Ion, inspectorul școlar general în funcție, și-a depus astăzi candidatura pentru demnitatea cea mai râvnită la apropiatele alegeri locale, aceea de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.
“Echipa noastră- a spus cu acest prilej candidatul liberal- este o îmbinare între entuziasmul tinereții și experiență. Este o îmbinare între toate categoriile importante socio-profesionale.
Consider că nominalizarea mea la președinția Consiliului Județean s-a bazat în primul rând pe capacitatea mea de a coordona echipe. Atât în funcția pe care am ocupat-o și pe care o ocup, cât și la numeroasele proiecte europene pe care le-am derulat. Am arătat că sunt un om al echilibrului, un om al calmului, un om al comunicării.”

You may also like

Lasă un Comentariu