vineri , 14 august 2020
STIRI PE SCURT
Pandemia de COVID-19 a îndoliat 95 de familii dâmbovițeneConstantin Dinu – Candidatul PSD pentru al treilea mandat la Primăria Municipiului MoreniLa Fieni, Pro România susține candidatura tânărului antreprenor Marius Ciprian IancuPompierii morenari, două misiuni dintr-un foc!“Noua casă”- rămâne un program doar pentru tinerii cu baniCoronavirus 13 august, două recorduri negre: 1454 cazuri noi confirmate și 53 de decese în ultimele 24 de oreAdrian Țuțuianu, senator: Parlamentarii Pro România vor vota moțiunea de cenzurăMIRCEA PETRE RÎBINSCHI A TRECUT ÎN LUMEA CELOR VEȘNICE. DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE!Virgil Guran, președinte PNL Dâmbovița:”N-am luat cu forța niciun primar!”Premieră la ANAF- Identificarea vizuală online pentru înregistrarea în SPV înregistrarea în SPVPreședintele PSD Dâmbovița, Cornel Ștefan, alături de Luisa Bărboiu, la lansarea candidaturii pentru un nou mandatAlarmant: 12 dâmbovițeni infectați cu COVID-19 au murit în ultimele 48 de orePreședintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, susține că 1,5 miliarde de euro vor fi investiți în infrastructura judeMircea Vodă : Incendiu izbucnit de la un scurt-circuit electricCoronavirus 12 august: 1415 cazuri noi și 43 de decese în ultimele 24 de ore.485 pacienți în stare critică la ATILa Potlogi a fost vernisată expoziția „Mir și Borangic- Omagiu Brâncovenilor”Liberalii târgovișteni acuză că le-au fost vandalizate corturile și tăiate mesh-urile electoraleInconștiență sau tupeu fără margini ? S-a prezentat băut la examenul pentru permisul auto!Robert Turcescu- o candidatură “exotică” la Consiliul Județean DâmbovițaPucioasa:Proiect de 15 milioane de lei pentru consolidarea, reabilitarea și extinderea Colegiului Național Nicolae Tit
Home / INFO NAȚIONAL / Lista Clotildei

Lista Clotildei

Europarlamentarul USR Clotilde Armand a publicat, pe Facebook, o listă cu copiii liderilor PSD și ALDE care ocupă diferite funcții publice. O înşiruire  din care lipsesc Mihnea Năstase, fiul fostului premier Adrian Năstase, care a demisionat din funcția de consilier onorific în aparatul Executivului şi  Tudor Buzatu, fiul liderului PSD Vaslui, Dumitru Buzatu care  a renunțat singur la postul de secretar de stat.

”Las și eu lista aceasta Guvernului Orban- şi-a început postarea Clotilde Armand. Sper să-i fie de folos.”  Şi începe înşiruirea cu fiul Vioricăi Dăncilă, care este angajat la Curtea de Conturi, continuă cu fiul vitreg al lui Teodor Meleșcanu numit consul la Strsbourg, băiatul  lui Daniel Barbu (ALDE),  consul şi ăla,  la Edinburgh; Fiica lui  Nicolae Bădălău este angajată la protocolul Aeroportului Otopeni, acolo unde ocupă funcţia de Director al departamentului Conformare, Calitate, Siguranţă şi Mediu, plus ginerele şi fiul tot bugetari de lux. Şi lista continuă, cu nume cu mai multă sau mai puţină notorietate.

Nu contestăm că beizadelele, atunci când catadixesc să accepte un serviciu, ţintesc exclusiv spre posturi extrem de bine plătite, inaccesibile copiilor muritorilor de rând, oricât ar fi aceştia de bine pregătiţi. Madam Clotilde greşeşte însă atunci când încearcă să pozeze într-un soi de justiţiară. Nu este nici neprihănită şi nici în măsură să garanteze că ai săi colegi nu vor proceda la fel. În plus este şi naivă dacă îşi închipuie că fenomenul nepotismului se reduce exclusiv la vârfurile politice. Nici poveste. Orice primar , secretar ori şef de serviciu şi-a căpătuit copiii cu funcţii bine plătite la stat. La patron e loc destul pentru prostime, dacă nu, vorba lui Bădălău, tatăl de directori bugetari: “Să plece în diaspora, ca să ne pişăm pe ea!”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *