duminică , 26 ianuarie 2020
Home / INFO NAȚIONAL / Lista Clotildei

Lista Clotildei

Europarlamentarul USR Clotilde Armand a publicat, pe Facebook, o listă cu copiii liderilor PSD și ALDE care ocupă diferite funcții publice. O înşiruire  din care lipsesc Mihnea Năstase, fiul fostului premier Adrian Năstase, care a demisionat din funcția de consilier onorific în aparatul Executivului şi  Tudor Buzatu, fiul liderului PSD Vaslui, Dumitru Buzatu care  a renunțat singur la postul de secretar de stat.

”Las și eu lista aceasta Guvernului Orban- şi-a început postarea Clotilde Armand. Sper să-i fie de folos.”  Şi începe înşiruirea cu fiul Vioricăi Dăncilă, care este angajat la Curtea de Conturi, continuă cu fiul vitreg al lui Teodor Meleșcanu numit consul la Strsbourg, băiatul  lui Daniel Barbu (ALDE),  consul şi ăla,  la Edinburgh; Fiica lui  Nicolae Bădălău este angajată la protocolul Aeroportului Otopeni, acolo unde ocupă funcţia de Director al departamentului Conformare, Calitate, Siguranţă şi Mediu, plus ginerele şi fiul tot bugetari de lux. Şi lista continuă, cu nume cu mai multă sau mai puţină notorietate.

Nu contestăm că beizadelele, atunci când catadixesc să accepte un serviciu, ţintesc exclusiv spre posturi extrem de bine plătite, inaccesibile copiilor muritorilor de rând, oricât ar fi aceştia de bine pregătiţi. Madam Clotilde greşeşte însă atunci când încearcă să pozeze într-un soi de justiţiară. Nu este nici neprihănită şi nici în măsură să garanteze că ai săi colegi nu vor proceda la fel. În plus este şi naivă dacă îşi închipuie că fenomenul nepotismului se reduce exclusiv la vârfurile politice. Nici poveste. Orice primar , secretar ori şef de serviciu şi-a căpătuit copiii cu funcţii bine plătite la stat. La patron e loc destul pentru prostime, dacă nu, vorba lui Bădălău, tatăl de directori bugetari: “Să plece în diaspora, ca să ne pişăm pe ea!”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *