Acasă CELE MAI CITITE - SĂPTĂMÂNAL Lovitură de teatru la Moreni: Fostul viceprimar Răzvan Bejan a lăsat Pro România și s-a înscris în PNL

Lovitură de teatru la Moreni: Fostul viceprimar Răzvan Bejan a lăsat Pro România și s-a înscris în PNL

Prin această rocadă, tânărul politician va pierde și calitatea de consilier municipal, fiind numit în schimb șef peste biroul politic interimar al PNL Moreni.

de adrian

Surprizele se țin lanț la Moreni, unde situația  politică pare la fel de schimbătoare precum vremea din aceste zile, în care canicula alternează cu instabilitatea atmosferică și ploile torențiale. Eroul principal rămâne același  Răzvan Bejan, demis la sfârșitul săptămânii trecute din funcția de viceprimar al municipiului, în urma unui vot zdrobitor. „Scorul” a fost atunci de  13 la 3, Bejan fiind trădat inclusiv de liberalii cu care Pro România avea încheiat un protocol de colaborare în plan local.

Un nou episod al telenovelei de pe Cricov s-a consumat marți seară, când a fost dizolvat Biroul Politic al PNL Moreni iar șef peste biroul interimar a fost numit- surpriză și nu prea- dl. Răzvan Bejan. Pe surse, am aflat că Bejan a devenit membru PNL iar  cei patru consilieri locali liberali nu se vor mai regăsi în viitorul Birou Politic, ceea ce este de înțeles, în condițiile în care aceștia se fac vinovați de încălcarea grosolană  unui protocol în vigoare, alegând să procedeze de capul lor, în funcție de orgolii și interese personale. Practic, la această dată, PNL Moreni este un butoi cu pulbere și situația este departe de a fi calmată.

Alegând să lase baltă partidul condus (cel puțin scriptic) de Victor Ponta  și să se înscrie în PNL, Răzvan Bejan a renunțat practic și la calitatea de consilier local  municipal, în locul său urmând să fie validat următorul aflat pe lista Pro România.

 

You may also like

Lasă un Comentariu