Acasă ADMINISTRAȚIE Lucrări ample de modernizare pe DJ 712A, care face legătura între văile Ialomiței și Dâmboviței, prin Runcu și Râu Alb

Lucrări ample de modernizare pe DJ 712A, care face legătura între văile Ialomiței și Dâmboviței, prin Runcu și Râu Alb

de adrian

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, s-a deplasat astăzi, 29 iulie 2020, alături de vicepreședintele Alin Manole, în comuna Râu Alb pentru a analiza stadiul lucrărilor la obiectivul de investiții „Covor bituminos pe DJ 712A sector Râu Alb – Gura Bărbulețului – Pietrari – Aluniș – Manga – Izvoarele (DN 72A)”, aferent contractelor de execuție cuprinse în loturile I și II din cadrul procedurii de achiziție publică privind „Lucrări de întreţinere periodică a drumurilor judeţene prin covoare bituminoase, etapa I”.
Traseul amintit beneficiază de lucrări de asfaltare pe o lungime de 15,566 km, stadiul de realizare fiind avansat, cu respectarea graficelor contractate. Valoarea investiției este de 5,8 milioane lei, inclusiv TVA.
În continuare, conducerea CJD a dorit să analizeze stadiul de realizare a obiectivului „Îmbrăcăminte bituminoasă ușoară pe DJ 712A Râu Alb – Runcu”, investiție în curs de realizare prin Programul Operațional Regional (proiecte retrospective), în valoare de 3.685.900,34 lei, în cadrul căruia s-au asfaltat 2,75 km de drum, și, totodată, prin care au fost executate și alte lucrări conexe. Obiectivul este în faza premergătoare recepției la terminarea lucrărilor.
De asemenea, vizita a continuat cu deplasarea pe sectorul pietruit al DJ 712A, cuprins între localitățile Râu Alb și Runcu, în lungime de 2,1 km, proiect pentru care Consiliul Județean Dâmbovița a transmis către Compania Națională de Investiții o solicitare în vederea obținerii de finanțare. Valoarea estimată a investiției este de 7,2 milioane lei.
Vizita de lucru a reprezentanților Consiliului Județean Dâmbovița s-a finalizat cu parcurgerea sectorului reabilitat și modernizat de la Runcu la Fieni, aferent investiției „Reabilitare DJ 712A – Fieni – Runcu”, în lungime de 1,4 km, cu valoarea totală de 2,2 milioane lei.
 

You may also like

Lasă un Comentariu