luni , 28 septembrie 2020
STIRI PE SCURT
Alegeri locale în Dâmbovița: Patru amenzi contravenționale și 12 cercetări asupra unor fapte de natură penalăCristian Stan câștigă al doilea mandat la Primăria TârgovișteCandidați PSD nu sunt lăsați să asiste la numărarea voturilorAlegeri locale: Efective de poliție suplimentate în 32 de zone de riscPSD reclamă acțiuni de intimidare la AninoasaAbsenteismul poate dăuna grav comunității locale! Mergeți la vot și respectați reguluile sanitare!Aurelian Cotinescu, candidat PNL:”Cred într-o administrație curată, unde minciuna, corupția și incompetența n-auCosmin Bozieru, candidat Pro România:”Am votat pentru o Târgoviște metropolă”Candidat al PSD Dâmboviţa, ridicat NELEGAL de organele de urmărire penală din fața secției de votare nr. 358 RăzvPro România Dâmbovița- Acuzații de fraudă electorală la UlmiCristian Stan, candidat PSD la Primăria Târgoviște:”Am votat pentru continuitate”Cornel Ștefan, președinte PSD Dâmbovița:” Em votat pentru viitorul copiilor noștri!”Adrian Țuțuianu, Pro România:”Am votat pentru o administrație performantă!”Alegeri locale ora 11: Prezența la vot în Dâmbovița – 14,93%PSD Dâmbovița- acuzații de mită electoralăCoronavirus 26 septembrie 2020:1552 cazuri noi și 54 de decese în preziua alegerilorComunicat PNL:Statul va prelua, printr-o societate comercială, activele COS TârgovișteLudovic Orban este acuzat că face campanie electorală ilegală În Dâmbovița!Mergeți la urne! Dacă respectați regulile sanitare, votul nu va dăuna sănătății !!!Șapte autoturisme făcute zob și patru victime , în două accidente pe A1
Home / ADMINISTRAȚIE / LUCRĂRI DE MODERNIZARE A PARCĂRILOR LIMITROFE ALEII VIRGIL DRĂGHICEANU

LUCRĂRI DE MODERNIZARE A PARCĂRILOR LIMITROFE ALEII VIRGIL DRĂGHICEANU

Primăria Târgovişte continuă programul de modernizare a infrastructurii stradale în Microraionul IX- Cartierul “Mihai Viteazul”. Se lucrează cu toate forţele în zona Aleii Virgil Drăghiceanu , pentru reabilitarea parcărilor, constructorii încercând să profite de vremea încă favorabilă. Cu prilejul vizitei în teren, Cristian Stan, primarul Municipiului Târgovişte, a declarat:

„Ne aflăm pe strada Virgil Drăghiceanu din microraionul IX, din Cartierul Mihai Viteazul din municipiul Târgoviște,  unde debutează o nouă investiție. Este vorba de o investiție de reabilitare a acestor parcări, urmând însă ca întregul cartier să intre într-un amplu proces de modernizare. Este vorba de investiții care vizează pe de-o parte, în afara acestor parcări, reabilitarea străzii Virgil Drăghiceanu, a străzii Boierescu Zaharia, Aleea Grivița și strada 9 Mai, care este împărțită în două loturi. Totodată, vom reabilita și locurile de joacă din zonă și, în plus, proiectul vizează și marile bulevarde, este vorba de Bulevardul Independenței, de Bulevardul Libertății și Calea Domnească, toate urmând să intre în reabilitare anul viitor, lucrăm deja la proiect. Aceasta este numai prima etapă a unui amplu proiect. Așa cum am procedat și în microraionul III, practic întreg cartierul va fi modernizat.”

Edilul a mai spus că lucrările din Microraionul IX se vor termina anul viitor şi a amintit că întregul cartier se află în plin proces de modernizare “nu numai dacă ne referim la infrastructura rutieră. Avem aici Creșa Nr. 8, Grădinița Nr.8 „Rază de soare”, dar și Școala Nr.8 „Mihai Viteazul”, proiecte în derulare în acest moment, la faza de execuție. Creșa 8 se face prin PNDL, Grădinița Nr.8  și Școala „Mihai Viteazul” pe fonduri europene, într-un program de reabilitare a infrastructurii, indiferent de natura acesteia, fără precedent. Veți vedea că anul viitor acest cartier se va schimba radical, așa cum s-a întâmplat și în alte zone din orașul Târgoviște.Avem și o centrală termică în spatele acestor blocuri, unde lucrăm acum la parcări, este o centrală din aceea la subsol, demarăm procedurile pentru desființare și probabil vom realiza acolo o extindere a parcării din zonă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *