marți , 28 ianuarie 2020
Home / ADMINISTRAȚIE / LUCRĂRI DE MODERNIZARE A PARCĂRILOR LIMITROFE ALEII VIRGIL DRĂGHICEANU

LUCRĂRI DE MODERNIZARE A PARCĂRILOR LIMITROFE ALEII VIRGIL DRĂGHICEANU

Primăria Târgovişte continuă programul de modernizare a infrastructurii stradale în Microraionul IX- Cartierul “Mihai Viteazul”. Se lucrează cu toate forţele în zona Aleii Virgil Drăghiceanu , pentru reabilitarea parcărilor, constructorii încercând să profite de vremea încă favorabilă. Cu prilejul vizitei în teren, Cristian Stan, primarul Municipiului Târgovişte, a declarat:

„Ne aflăm pe strada Virgil Drăghiceanu din microraionul IX, din Cartierul Mihai Viteazul din municipiul Târgoviște,  unde debutează o nouă investiție. Este vorba de o investiție de reabilitare a acestor parcări, urmând însă ca întregul cartier să intre într-un amplu proces de modernizare. Este vorba de investiții care vizează pe de-o parte, în afara acestor parcări, reabilitarea străzii Virgil Drăghiceanu, a străzii Boierescu Zaharia, Aleea Grivița și strada 9 Mai, care este împărțită în două loturi. Totodată, vom reabilita și locurile de joacă din zonă și, în plus, proiectul vizează și marile bulevarde, este vorba de Bulevardul Independenței, de Bulevardul Libertății și Calea Domnească, toate urmând să intre în reabilitare anul viitor, lucrăm deja la proiect. Aceasta este numai prima etapă a unui amplu proiect. Așa cum am procedat și în microraionul III, practic întreg cartierul va fi modernizat.”

Edilul a mai spus că lucrările din Microraionul IX se vor termina anul viitor şi a amintit că întregul cartier se află în plin proces de modernizare “nu numai dacă ne referim la infrastructura rutieră. Avem aici Creșa Nr. 8, Grădinița Nr.8 „Rază de soare”, dar și Școala Nr.8 „Mihai Viteazul”, proiecte în derulare în acest moment, la faza de execuție. Creșa 8 se face prin PNDL, Grădinița Nr.8  și Școala „Mihai Viteazul” pe fonduri europene, într-un program de reabilitare a infrastructurii, indiferent de natura acesteia, fără precedent. Veți vedea că anul viitor acest cartier se va schimba radical, așa cum s-a întâmplat și în alte zone din orașul Târgoviște.Avem și o centrală termică în spatele acestor blocuri, unde lucrăm acum la parcări, este o centrală din aceea la subsol, demarăm procedurile pentru desființare și probabil vom realiza acolo o extindere a parcării din zonă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *