sâmbătă , 30 mai 2020
STIRI PE SCURT
Coronavirus:încă două cazuri confirmate în DâmbovițaConcursul Național de Poezie „Constantin Virgil Bănescu”- ediția a XI-aAu început noi lucrări de asfaltare pe drumurile județeneCoronavirus 29 mai 2020:1240 de persoane decedate în țară de la începutul pandemiei, 106 români morți în străinVirgil Guran, președinte PNL Dâmbovița:”Proiectul DN 7 Bâldana-Titu a intrat în linie dreaptă”Deputatul liberal Cezar Preda, precizări privind măsurile de relaxare aprobate începând cu 1 iunieOana Vlăducă, Pro România:” Prefectura e un fel de spectator care dă răspunsuri vagi atunci când i se cere să iElevii aflați în stagiul de practică la Jandarmeria Dâmbovița au depus jurământul militar2834 dâmbovițeni în izolare la domiciliu, 12 cazuri confirmate în ultimele 24 de orePercheziții la membrii unei grupări bănuite de camătă și șantajPSD Dâmbovița va avea propriul candidat la președinția consiliului județeanCioban mort pe drumul spre stâna din munteCriza coronavirus 28 mai:197 cazuri noi în ultimele 24 de ore, 182 pacienți la ATI, 12629 persoane vindecateVirgil Guran, președinte PNL Dâmbovița, declarație de presăDoi bărbați reținuți după ce au făcut scandal într-un magazinCompania de Apă- Anunț angajareCarmen Holban, mesaj de Ziua EroilorCu gândul la alegeriAdrian Țuțuianu:”Pro România nu este un breloc la cureaua cuiva”Președintele PNL Târgoviște acuză presiuni și amenințări la adresa unor colegi, salariați ai primăriei
Home / ADMINISTRAȚIE / LUCRĂRI ÎN AVANS LA GRĂDINIŢA NR. 13

LUCRĂRI ÎN AVANS LA GRĂDINIŢA NR. 13

Primarul Cristian Stan şi preşedintele Consiliului judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, au fost în această dimineaţă pe şantierul deschis pentru reabilitarea Grădiniţei nr. 13 din Târgovişte. Cu acest prilej, edilul a remarcat ritmul bun de lucru la acest proiect, ce are are o valoare de 2,9 milioane de lei şi este finanţat prin PNDL II. La etajul I mai sunt de turnat şapa şi de montat pardoselile şi există posibilitatea ca proiectul să fie încheiat înainte de începerea viitorului an şcolar. Cristian Stan a vorbit tot aici despre beneficiile PNDL pentru dezvoltarea comunităţilor locale, amintind că, prin acelaşi program guvernamental, sunt finanţate şi lucrările de la Grădiniţa nr. 15, creşele 8, 14, 16 şi 13, pe care intenţionează să le finalizeze înainte de termen.

La rândul său, preşedintele Alexandru Oprea a precizat că, în Dâmboviţa, sunt în lucru 112 proiecte pe învăţământ finanţate prin PNDL II, cu o valoare totală de 162 milioane de lei. Sumele atrase în prima parte a anului prin acest program se ridică la peste 40 de milioane de lei. În total, la nivelul judeţului sunt finanţate 276 de obiective, cu finanţări care însumează 747 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *