Acasă ADMINISTRAȚIE Lucrări în grafic la Grădinița “Rază de soare”

Lucrări în grafic la Grădinița “Rază de soare”

de adrian

Continuă în ritm corespunzător graficelor  proiectul de  reabilitare, modernizare și extindere a Grădiniței nr. 8 „Rază de Soare”, cea mai mare din Dâmbovița. Este  un proiect cu finanțare europeană care va  schimba radical condițiile de desfășurare a activităților didactice din această unitate de învățământ preșcolar.
Pe șantier a fost astăzi primarul Cristian Stan, însoțit  de cei doi viceprimari și de administratorul public al orașului. A fost urmărit  în teren stadiul lucrărilor, care constau în reabilitarea celor două corpuri de clădire existente și construcția unui corp nou, care va găzdui o sală de festivități.
„Grădinița «Rază de Soare»,este cea mai mare grădiniță din județul Dâmbovița și face obiectul unui proiect cu finanțare europeană. Este un proiect în valoare e aproximativ 12 milioane de lei, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014- 2020. Se reabilitează cele două corpuri de clădire existente. De asemenea, se construiește corpul C3, este vorba de corpul nou care va găzdui o sală de festivități și vor putea fi desfășurate și activități din cadrul orelor de educație fizică care se pot realiza la nivel de grădiniță. Proiectul are o durată de execuție de 31 de luni, este o durată destul de mare. Ordinul de începere a fost dat în luna iunie a anului trecut. Așadar, în pofida faptului că în această grădiniță în momentul de față nu pot fi ținute programele educaționale dedicate copiilor, menționăm că se asigură acces la Grădinița Nr. 15, începând de miercuri, 24 iunie. Va exista și posibilitatea pentru copiii de la Grădinița Nr. 8 să poată să frecventeze grădinița”, a declarat primarul Cristian Stan.

You may also like

Lasă un Comentariu