joi , 9 aprilie 2020
STIRI PE SCURT
Gospodărie incendiată cu intenţie la TătăraniIncendiile de vegetație fac prăpăd! Apel disperat al pompierilor care au obligaţii sporite!Nici călare, nici pe jos:CJSU a hotărât “să recomande” purtarea măştilor pe care dâmboviţenii nu le găsesc Niculeşti: Lipsa de comunicare cu autorităţile locale, numai o verigă a unui lanţ de eroriCompania de Apă prelungeşte suspendarea activităţii directe cu publicul până pe 16 maiMăsuri speciale de limitare a răspândirii COVID-19, în TârgovișteVa fi viaţă şi după coronavirus: proiect de 4,75 de milioane de euro pentru regenerare urbană la MoreniAcţiune umanitară a poliţiştilor dâmboviţeniLecţiile online “predate” haotic, frecţie la un picior de lemn.Coronavirus 8 Aprilie: 209 români decedaţi în ţară şi alţi 37 în străinătateAPIA: Cererile unice se depun fară penalitatăţi până la 15 iunieConsilierii judeţeni liberali s-au poziţionat alături de preşedintele Alexandru OpreaStart al celei mai mari actiuni de igienizare a municipiului Targoviste! Cartier cu cartier, strada cu strada, orasul noRecomandările Avocatului Poporului privind contravențiile și sancțiunile în timpul stării de urgențăFond de rezervă pentru sprijinirea comunelor în lupta cu covid-19Hotel “Ceres” nu va mai fi centru de carantină. Va găzdui personalul medical care va trata pacienţii cu coronavirDâmboviţenii continuă să fie amendaţi masiv pentru încălcarea restricţiilor de circulaţieSenatorul Adrian Ţuţuianu, despre demisia celor doi mediciAurelian Cotinescu, PNL Târgovişte:”Banii pe care îi avem să-i cheltuim cu grijă, în economia locală”Doi medici de la Pneumologie şi-au dat demisia
Home / ADMINISTRAȚIE / Lucrări în grafic pe toate şantierele şoselei de centură a Municipiului Târgovişte

Lucrări în grafic pe toate şantierele şoselei de centură a Municipiului Târgovişte

Constructorii de pe toate cele cinci loturi în care a fost împărţit proiectul centurii rutiere a Municipiului Târgovişte, profită din plin de vremea neaşteptat de bună şi lucrează intens pe toate şantierele deschise. Ne-am convins de asta într-un scurt raid, alături de primarul Cristian Stan , administratorul public Gabriel Boriga şi viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu.

O primă oprire a fost pe drumul nou, construit de la “0”, care va face legătura între străzile Gimnaziului şi Mihai Bravu. Se lucrează la terasament , la apărarea de mal şi, tot în zonă, a fost făcută organizarea de şantier pentru skate-parkul care va fi amenajat în zona limitrofă Parcului Chindia şi Grădinii zoologice, pe o suprafaţă de 4000 metri pătraţi. Echipele de muncitori sunt la lucru şi pe pasarela spre Aninoasa, la amenajarea rampei de la podul nou, de la Teiş, la pasarela de pe Str. Petru Cercel.

Primarul Cristian Stan a precizat că, zilnic , sunt la lucru peste 100 de muncitori şi 25 de utilaje, lucrările fiind în graficele asumate. La Aninoasa a fost turnată şapa de egalizare , se lucrează în prezent la rosturi şi, în cel mult 45 de zile, va fi turnat asfalt pe un sens de mers.Tot în această perioadă se lucrează la staţiile de pompare a apelor pluviale, amplasate pe Calea Ialomiţei şi pe Petru Cercel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *