Acasă ADMINISTRAȚIE LUCRĂRI MAJORE DE REABILITARE LA GRĂDINIŢA NR.13

LUCRĂRI MAJORE DE REABILITARE LA GRĂDINIŢA NR.13

de STIRI TARGOVISTE DAMBOVITA

În această săptămână au debutat lucrările incluse în proiectul de reabilitare, eficientizare energetică şi dotare al Grădiniţei nr. 13. Este o investiţie de 2,6 milioane de lei, finanţată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală şi cu o durată de execuţie de 12 luni, fiind vorba despre înlocuirea acoperişului, anvelopare, înlocuirea fenestraţiei şi refacerea finisajelor interioare.

Este al patrulea proiect de reabilitare a unei instituţii de educaţie preşcolară care a început în Târgovişte în luna februarie , menit să îmbunătăţească substanţial condiţiile în care îşi vor desfăşura activitatea copii , educatoarele şi personalul nedidactic. Cu prilejul vizitei în teren, primarul Cristian Stan a apreciat că vor beneficia direct de reabilitarea, modernizarea şi dotarea celor patru obiective, toate finanţate prin PNDL, peste 900 de copii şi că vor fi depuse eforturi pentru finalizarea proiectelor înainte de termenele prevăzute prin contractele de lucrări.

Tot legat de infrastructura de educaţie, primarul Cristian Stan a mai amintit că , imediat după semnarea contractelor de finanţare , vor demara proiectele de la şcolile gimnaziale Mihai Viteazul şi Matei Basarab şi de la Grădiniţa nr. 8, cu o valoare totală de 12 milioane de euro şi finanţare prin Programul Operaţional Regional. În portofoliul administraţiei publice locale mai sunt încă două documentaţii, pentru intervenţii capitale la creşele nr, 16 şi nr. 2, obiective finanţate cu bani de la bugetul de stat, prin PNDL II.

La vizita în teren au mai participat viceprimarii Monica Ilie şi Cristian Rădulescu, Cosmin Bozieru, consilier al primarului şi şefi de direcţii din cadrul Primăriei Târgovişte.

You may also like

Lasă un Comentariu