miercuri , 27 mai 2020
Home / POLITIC / LUDOVIC ORBAN, LA TÂRGOVIŞTE:”ACEST REFERENDUM ESTE VITAL PENTRU O EVOLUŢIE SĂNĂTOASĂ A SOCIETĂŢII ROMÂNEŞTI”

LUDOVIC ORBAN, LA TÂRGOVIŞTE:”ACEST REFERENDUM ESTE VITAL PENTRU O EVOLUŢIE SĂNĂTOASĂ A SOCIETĂŢII ROMÂNEŞTI”

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Lubovic Orban, a fost astăzi în Dâmboviţa, unde a participat la întâlniri cu cetăţenii şi acţiuni ce campanie derulate în municipiile Moreni şi Târgovişte şi a susţinut o conferinţă de presă, alături de preşedintele PNL Dâmboviţa , Virgil Guran şi Aurelian Cotinescu, şeful liberalilor târgovişteni.

Orban a trensmis un mesaj puternic, mobilizator, centrat pe necesitatea imperativă a participării, atât la votul pentru alegerile europarlamentare cât şi la Referendumul pentru Justiţie. A acuzat reprezentanţii PSD şi ALDE care ”încearcă să păcălească cetăţenii prin mesajele  perverse pe care le transmit“ şi care se”tem de referendum ca dracu’ de tămâie”.

“Atragem atenţia cetăţenilor- a spus preşedintele PNL- că este fundamental să vină la vot , atât la alegerile pentru Parlamentul European cât şi la referendum. Acest referendum este vital pentru o evoluţie sănătoasă a societăţii româneşti. Pentru că dă posibilitatea românilor să interzică, prin votul lor masiv, amnistia şi graţierea, şi prin acest vot să transmită celor implicaţi în viaţa publică mesajul că, dacă fură, vor fi pedepsiţi. De asemenea, a doua întrebare este extrem de importantă, pentru că cetăţenii români pot să interzică prin votul lor agresiunea sistematică, prin ordonanţe de urgenţă,  împotriva Justiţiei. Cetăţenii români nu trebuie să se lase păcăliţi de infractorii din jurul lui Dragnea, prin mesajele perverse pe care le transmit. (…) Stă în puterea fiecărui român să hotărască la acest referendum că hoţii nu vor scăpa. Că oricine a furat din avutul public va fi pedepsit. Că oricine a comis o infracţiune de corupţie va fi pedepsit.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *