luni , 6 iulie 2020
STIRI PE SCURT
Dâmbovița: Trei decese și 15 cazuri noi confirmate în ultimele 24 de oreProba scrisă a examenului de titularizare a fost reprogramată pe 29 iulieDâmbovița:171 de locuri de muncă disponibilePrimarul de la Pucioasa vrea să dea în judecată Ministerul SănătățiiOana Vlăducă, Pro România: Victor Ponta are anvergura profesională incontestabilă pentru a fi primarul CapitaleiDâmbovița: 39 de amenzi pentru nerespectarea Legii privind prevenirea și combaterea efectelor pandemieiCoronavirus 6 iulie: 250 de cazuri noi și 18 decese în ultimele 24 de ore, 227 pacienți în stare gravă, la ATIPNL acuză social-democrații că sunt “desprinși de problemele dâmbovițenilor”Cosmin Bozieru,vicepreședinte Pro România Dâmbovița, cere să înceteze “cultul personalității în primărie”Acțiuni de informare și prevenire desfășurate de jandarmii montaniPSD Dâmbovița cere liberalilor să lămurească aspectele privind scandalul “UNIFARM”Dâmbovița: După contestații, rata de promovare la BAC a urcat la 60,75%Coronavirus 5 iulie: 391 de cazuri noi, 1750 de decese de la începutul pandemieiAccident rutier cu o victimă încarcerată pe șoseaua de centură al mun.TârgovișteCOVID-19 a mai făcut o victimă în DâmbovițaAcțiuni în forță pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Covid-19Crucea Roșie, de 144 de ani în slujba umanitățiiDe la țara lui Liviu Dragnea la țara bădălăilorDâmbovița: Explozie a numărului de infectări cu COVID-19! Șefi de prin instituții publice umblă creanga în loc sIncendiu de proporții la o hală dezafectată din incinta fostei termocentrale Doicești
Home / ACTUALITATE / Luni se redeschid terasele: maxim patru persoane la o masă, obligatoriu rezervări și registrul clienților

Luni se redeschid terasele: maxim patru persoane la o masă, obligatoriu rezervări și registrul clienților

Odată cu plajele, de luni se redeschid și terasele unităților de administrație publică. Vor fi aplicate reguli stricte de igienă, vor fi necesare rezervările și obligatorii registrele clienților, pentru a putea fi efectuate anchete epidemiologice, în cazul în care va fi necesar.

  nu se va permite accesul clienţilor cu simptome respiratorii,

  la o masă vor putea sta maxim patru persoane, dacă nu sunt membri ai aceleiaşi familii,

  nu se vor transfera meniuri, solniţe sau alte obiecte de la o masă la alta,

  toate acestea se vor dezinfectata după plecarea clienţilor de la o masă.

  personalul de servire trebuie să poarte măşti şi mănuşi.

  trebuie reorganizate circuitele de producţie şi livrare, unde este cazul, trebuie monitorizată starea de sănătate a angajaţilor,

  trebuie să existe unui registru de rezervări ale clienţilor, pentru ca în cazul apariţiei unei îmbolnăviri să poată fi făcută ancheta epidemiologică.

  trebuie luate măsuri de respectare a distanţei între angajaţi sau, dacă acest lucru nu este posibil, trebuie luate măsuri suplimentare de protecţie (reducerea numărului de angajaţi şi lucrul în ture, folosirea de echipament de protecţie).

  curăţenia şi dezinfectarea cu produse biocide a spaţiilor, echipamentelor şi ustensilelor trebuie făcute mai frecvent.

  la intrarea pe terasă şi la grupurile sanitare trebuie să fie puse dispozitive cu substanţe dezinfectante pentru mâini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *