Acasă ACTUALITATE Luni se redeschid terasele: maxim patru persoane la o masă, obligatoriu rezervări și registrul clienților

Luni se redeschid terasele: maxim patru persoane la o masă, obligatoriu rezervări și registrul clienților

de adrian

Odată cu plajele, de luni se redeschid și terasele unităților de administrație publică. Vor fi aplicate reguli stricte de igienă, vor fi necesare rezervările și obligatorii registrele clienților, pentru a putea fi efectuate anchete epidemiologice, în cazul în care va fi necesar.
  nu se va permite accesul clienţilor cu simptome respiratorii,
  la o masă vor putea sta maxim patru persoane, dacă nu sunt membri ai aceleiaşi familii,
  nu se vor transfera meniuri, solniţe sau alte obiecte de la o masă la alta,
  toate acestea se vor dezinfectata după plecarea clienţilor de la o masă.
  personalul de servire trebuie să poarte măşti şi mănuşi.
  trebuie reorganizate circuitele de producţie şi livrare, unde este cazul, trebuie monitorizată starea de sănătate a angajaţilor,
  trebuie să existe unui registru de rezervări ale clienţilor, pentru ca în cazul apariţiei unei îmbolnăviri să poată fi făcută ancheta epidemiologică.
  trebuie luate măsuri de respectare a distanţei între angajaţi sau, dacă acest lucru nu este posibil, trebuie luate măsuri suplimentare de protecţie (reducerea numărului de angajaţi şi lucrul în ture, folosirea de echipament de protecţie).
  curăţenia şi dezinfectarea cu produse biocide a spaţiilor, echipamentelor şi ustensilelor trebuie făcute mai frecvent.
  la intrarea pe terasă şi la grupurile sanitare trebuie să fie puse dispozitive cu substanţe dezinfectante pentru mâini.

You may also like

Lasă un Comentariu