marți , 28 ianuarie 2020
Home / ADMINISTRAȚIE / Magdalena Szuber, Însărcinat cu afaceri al Ambasadei Poloniei la București, vizită de lucru în județul Dâmbovița

Magdalena Szuber, Însărcinat cu afaceri al Ambasadei Poloniei la București, vizită de lucru în județul Dâmbovița

Sala Mihai Viteazul a Consiliului Județean Dâmbovița a găzduit întâlnirea dintre conducerea judeţului şi E.S. Magdalena SzuberZasacka, Însărcinat cu Afaceri al Ambasadei Poloniei la București.

Excelența Sa a purtat discuții cu conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, reprezentată de președintele Alexandru Oprea și vicepreședinții Alin Manole și Luciana Cristea, la întâlnire participând și subprefectul județului, Florina Mureșan, viceprimarul municipiului Târgoviște, Monica Ilie, arhitectul-șef al județului, Teodor Bâte, experții în cadrul Cabinetului Președintelui Consiliului Județean Dâmbovița – Ștefan Ioniță și Nicolae Olariu, și reprezentanții celor două firme cu capital polonez din județ, și anume SC Kruk România SRL – reprezentată de Tomasz Ignaczak, director general Kruk România, și Daniela Dochia, din cadrul Departamentului Comunicare, și SC Posiadalo SRL, din partea căreia au fost prezenți atât patronul companiei, Lukasz Posiadalo, cât și directorul Posiadalo România, Rafal Kolodziej.

În cadrul acestei întâlniri, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a prezentat oportunitățile de investiții pe care le are Dâmbovița și a exprimat disponibilitatea dezvoltării de relații de cooperare cu investitori din Polonia, apreciind deja investițiile pe care Kruk România și Posiadalo le-au realizat în județul nostru. De asemenea, discuțiile au adus în atenție și faptul că, în acest an, relații diplomatice dintre România și Polonia au împlinit 100 de ani.

La rândul său, Excelența Sa Magdalena SzuberZasacka, Însărcinat cu Afaceri al Ambasadei Poloniei la București, a subliniat faptul că are multe semnale de la oameni de afaceri polonezi care doresc să investească în România, iar județul Dâmbovița este o regiune unde se pot dezvolta parteneriate strategice importante și durabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *