luni , 17 iunie 2019
Home / CULTURĂ / “MAGIA CRĂCIUNULUI” – UN CADOU PENTRU PUBLICUL MELOMAN

“MAGIA CRĂCIUNULUI” – UN CADOU PENTRU PUBLICUL MELOMAN

      Pentru a ne bucura de spiritul sărbătorilor de iarnă, Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, organizează un concert extraordinar, intitulat ,,MAGIA CRĂCIUNULUI’’.

     Astfel, în data de 21 decembrie 2018, publicului meloman i se dă  întâlnire la Teatrul ,,Tony Bulandra’’ din Târgoviște, începând cu ora 18.00, pentru a urmări  spectacolul extraordinar în care, alături de Corul “Accoustic”, vor evolua invitați de renume: Claudia Pavel, Alexandru Chiriac, Andreea Avarvari (AVA), Daniel Lazăr, Nicoleta Iconaru, Vera Dordai,  Elianne și Liviu Indricau.

    “Ne vom revedea şi cu Orchestra Simfonică ‘’Muntenia’’ a Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa, dirijată de maestrul Daniel Jinga, care va realiza acompaniamentul spectacolului.
Biletele pot fi procurate de la sediul Centrului Județean de Cultură Dâmbovița, Târgoviște, Str. Al. Ioan Cuza , nr. 15, telefon: 0245.613.112,  pretul unui bilet fiind de 50 lei/persoană.”-se mai precizează în comunicatul Centrului Judeţean de Cultură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *