miercuri , 21 octombrie 2020
STIRI PE SCURT
Circulație restricționată, mâine 21 octombrie, pe DN 71 Fieni-SinaiaComuna Butimanu scapă de carantină, deocamdatăDâmbovița: Indicele ratei de infectare în ultimele 14 zile a coborât la 1,51 la mieInspectorii de muncă-responsabilități suplimentare de la intrarea în vigoare a Legii nr. 55/2020Criza COVID-19: 3400 de cazuri confirmate la 29400 de testeLocotenentul jandarm Stan Silviu, locul al III-lea la “Cupa României la tir cu arcul”Contract de lucrări pentru ultimul lot al celui celui mai amplu proiect de modernizare a infrastructurii rutiere din jAlexandru Oprea și Iulian Vladu- tandemul cu care PMP Dâmbovița forțează un rezultat bun la parlamentareJandarm dâmbovițean vindecat de COVID-19, donator de plasmă pentru pacienții cu forme severe de boalăLista actualizată a școlilor, liceelor și grădinițelor încadrate în scenariul III-roșuACȚIUNEA TRUCK&BUS: Nereguli constatete la unul din patru vehicule controlate!CRIZANTEMA DE AUR – EDIȚIA 2020 SE DESFĂȘOARĂ CU RESPECTAREA RESTRICȚIILOR IMPUSE PE FONDUL CRIZEI MEDICALEBărbat strivit de un mal de pământ la CojascaCu peste zece cazuri de infectare la mia de locuitori de la debutul crizei, Dâmbovița se numără printre județele roDâmbovița: 283 de locuri de muncă disponibile în această săptămână2466 cazuri noi de infectare cu COVID-19 la puțin peste 8000 de teste efectuateAutoturism făcut scrum în parcarea unui supermarketPrimele zile cu vreme rea, primele probleme:Turiști rătăciți în munții Bucegi“Moștenirea Văcăreștilor”-termen prelungit pentru înscrierea în concursLuna națională a informării despre alimentație
Home / EDUCAȚIE / Mai multe clase de la școlile Coresi, Brătescu-Voinești și Colegiul Cantacuzino intră în scenariul roșu!

Mai multe clase de la școlile Coresi, Brătescu-Voinești și Colegiul Cantacuzino intră în scenariul roșu!

A fost emisă Hotărârea nr. 48 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, prin care a fost instituită încadrarea integrală în scenariul 3 (roșu) de funcționare pentru  școlile gimnaziale Ulmi și Ocnița. Exclusiv online vor funcționa mai multe clase de la Liceul Spiru Haret. Probleme sunt și la Colegiul Național Constantin Cantacuzino, unde intră în scenariul 3 două clasa a II-a, două clase a III-a și o clasă a XI-a. La Școala Nr. 2 intră în scenariul roșu clasa a II-a D iar la Școala nr. 5 va avea același regim clasa a VI-a A. Măsura este valabilă până pe 21 octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *