Acasă ADMINISTRAȚIE Mai multe spargeri determină autoritățile din Dobra să urgenteze montarea sistemelor de supraveghere video

Mai multe spargeri determină autoritățile din Dobra să urgenteze montarea sistemelor de supraveghere video

de adrian

În urma comiterii mai multor furturi din locuințe în satul  Mărcești, comuna Dobra, Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița a comunicat că la nivelul Secției nr.2 Poliție Rurală Băleni au fost înregistrate dosare penale in cauzele respective.

„Există un cerc de bănuiți, iar polițiștii efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru realizarea întregului material probator.”

Situația rămâne însă tensionată la Mărcești, cătă vreme hoții n-au fost încă prinși de oamenii legii. Un apel la calm a făcut și Daniel Nica, primarul comunei, care anunță măsuri pentru creșterea gradului de siguranță, inclusiv montarea unui sistem de supraveghere video în cele două sate, Dobra și Mărcești:

 „Având în vedere ultimele evenimnete negative petrecute în satul Mărcești, vă aduc la cunoștință că sunt în permanent contact cu instituțiile abilitate să facă lumină în acest caz și vă asigur că voi face tot ce-mi stă în putere ca astfel de evenimente să nu se mai petreacă pe teritoriul comunei noastre. În cel mai scurt timp, atât în satul Mărceșți, cât și în satul Dobra, vor fi montate sisteme de supraveghere video ultramoderne, cu camere performante, care să ajute la identificarea autorilor faptelor anti-sociale, dar mai ales să prevină evenimentele de acest gen. Avem deja prevăzute în buget sumele necesare pentru acest proiect și, așa cum vă spuneam, în cel mai scurt timp va începe montajul sistemelor.

Vă rog să fiți vigilenți în continuare și fac un apel la calm și să avem încredere în organele abilitate care își vor face datori”- a transmis primarul Dan Nica cetățenilor din Dobra și Mărcești.

 

You may also like

Lasă un Comentariu