sâmbătă , 20 iulie 2019
Home / ADMINISTRAȚIE / Mâine încep manifestările sub egida “Zilelor Cetăţii Târgovişte”

Mâine încep manifestările sub egida “Zilelor Cetăţii Târgovişte”

         Primarul Cristian Stan invită târgoviştenii să participe şi să se bucure de manifestările artistice, culturale şi sportive organizate cu prilejul “Zilelor Municipiului Târgovişte”. Programul va debuta mâine, la ora 10, cu deschiderea oficială a Târgului negustorilor, localizat în Parcul Chindia.

        O oră mai târziu, în squarul primăriei vor fi deschise   Salonului Editorial ”Ion Heliade Rădulescu”,  Târgul de Anticariat şi  Standul Expozițional de promovare a obiectivelor turistice din Municipiul Târgoviște / Județul Dâmbovița – organizat de B.P.P.C.D.T. în parteneriat cu Complexul Muzeal „Curtea Domnească”.

        Expoziţia de pictură “Valori târgoviștene” , semnată de Mihai Șerbănescu, va fi vernisată la ora 11:30 în sediul  Primăriei Târgoviște iar la ora 13, în foaierul Teatrului “Tony Bulandra” vor fi  premiate  cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie.

          La ora 16:00 va avea loc deschiderea zonei ”Cartierul Copiilor” – Opera Comică pentru copii București – spectacol de teatru muzical, desene pe asfalt, păpuși gigant, clauni, concursuri cu și pentru copii, Locație: Parcul Chindia (zona ruine)

          De la 18:30 începe  PARADA – Târgoviștea anilor 1918 – Traseu: Teatrul Tony Bulandra – B-dul Carol I – B-dul Mircea cel Bătrân – Calea DomneascăParcul Chindia iar la 19:15 este programată  deschiderea oficială a festivalului ”Zilele Cetății Târgoviște”, în Parcul Chindia (zona ruine)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *