Acasă ADMINISTRAȚIE Marcel Vela dă milităria jos din pod: printre cei vizați se numără și prefectul de Dâmbovița!

Marcel Vela dă milităria jos din pod: printre cei vizați se numără și prefectul de Dâmbovița!

de adrian

După ce România a ajuns la o medie zilnică de peste 1200 de infectări cu coronavirus, iar Guvernul este arătat cu degetul  de politicienii din opoziție și nu numai, ministrul de Interne,  Marcel Vela, i-a băgat în ședință pe prefecți.
Primul vizat a fost prefectul de Argeș, județ devenit focar, și în care se luase în calcul carantinarea mai multor orașe și comune, inclusiv Pitești și Mioveni.
„Dumneavoastră sunteți principalul responsabil pentru situatia dezastruoasă în care se prezintă Argesul, astăzi! Indiferent de vrăjelile pe care încercați să mi le raportați! Scuzele dvs. nu vă ajută, dimpotrivă! Are Argeșul litoral și eu nu știu, are multe frontiere? Vorbiți mult și fără rost!”, a transmis Vela  prefectul Argeșului, Emanuel Soare.
Pe de altă parte, șeful MAI a dat exemplu prefectul din Satu Mare, pentru buna coordonare și eficiența acțiunilor:”Cum se face că, de exemplu la Satu Mare, acțiunile de prevenție, coordonate de prefect, sunt duble numeric față de Argeș?? N-am decât să aduc prefectul de la Satu Mare ca să vă facă dvs. treaba în Argeș.”
Pe același ton, Marcel Vela  i-a avertizat și pe prefecții din Prahova, Dâmbovița și Brașov, focare naționale de COVID-19:
”Dacă până pe 15 august nu se înregistrează progrese semnificative, mergeți cu toții acasă! E valabil și pentru Prahova, Dâmbovița și Brașov. Este inadmisibil!”
 
 

You may also like

Lasă un Comentariu