Acasă SOCIAL Mari acțiuni de sprijin și solidaritate cu Familia Furdui, desfășurate la București și Suceava

Mari acțiuni de sprijin și solidaritate cu Familia Furdui, desfășurate la București și Suceava

de adrian

Sâmbătă, 4 decembrie, la București, în Piața Universității, și la Suceava, au avut loc puternice manifestări de solidaritate și sprijin pentru Familia Furdui, deposedată abuziv de copii de către autorități ale statului german. Alături de miile de protestatari au fost soții Botnariu, care au trecut printr-o traumă similară, în urmă cu cinci ani în Norvegia și senatorul Titus Corlățean, care a reușit să fie prezent la ambele proteste. Participanții au cerut intervenția președintelui României, a primului ministru și ministrului de Externe pentru reîntregirea Familiei Furdui.

Asa cum am promis, azi am fost la București, în Piața Universității, alături de mulți alți români și creștini, pentru a solicita autorităților germane să returneze cei 7 copii luați abuziv de Jugendamt părinților Camelia și Petru Furdui. Am cerut Președintelui României, Primului Ministru și Ministrului Afacerilor Externe să intervină personal în sprijinul propriilor cetățeni, pentru că întreaga familie Furdui are exclusiv cetățenia română! 

Rămânem solidari cu familia Furdui până când copiii se vor întoarce acolo unde le este locul, alături de părinții lor! Avem încredere că Domnul le va face dreptate, cu toată împotrivirea de moment a unor persoane și instituții străine de ceea ce înseamnă ideea de familie românească și creștină!

 Am reușit să ajung sâmbătă, după mitingul de la Piața Universității din București, la Suceava. Emoționant, mulți oameni de bună credință, femei și bărbați cu frică de Dumnezeu, părinți, bunici și, evident, copii. Mulți copii, care au venit mai ales pentru a-i susține pe cei 7 băieți și fete luați cu forța și abuziv de Jugendamt în Germania de la părinții lor, Camelia și Petru Furdui. Un cor bărbătesc care a interpretat extraordinar imnul de stat al României , un cor minunat al copiilor și o fanfară au contribuit, alături de intervențiile vorbitorilor de la miting și căldură sufletească a  numeroșilor participanților (în ciuda frigului pătrunzător…) la transmiterea unui mesaj clar adresat autorităților germane: nu cedăm până nu veți returna copiii luați abuziv din familia lor!Așa să ne-ajute Dumnezeu!”- a transmis senatorul Titus Corlățean după consumarea celor două evenimente.

 

You may also like

Lasă un Comentariu