luni , 6 iulie 2020
STIRI PE SCURT
Dâmbovița: Trei decese și 15 cazuri noi confirmate în ultimele 24 de oreProba scrisă a examenului de titularizare a fost reprogramată pe 29 iulieDâmbovița:171 de locuri de muncă disponibilePrimarul de la Pucioasa vrea să dea în judecată Ministerul SănătățiiOana Vlăducă, Pro România: Victor Ponta are anvergura profesională incontestabilă pentru a fi primarul CapitaleiDâmbovița: 39 de amenzi pentru nerespectarea Legii privind prevenirea și combaterea efectelor pandemieiCoronavirus 6 iulie: 250 de cazuri noi și 18 decese în ultimele 24 de ore, 227 pacienți în stare gravă, la ATIPNL acuză social-democrații că sunt “desprinși de problemele dâmbovițenilor”Cosmin Bozieru,vicepreședinte Pro România Dâmbovița, cere să înceteze “cultul personalității în primărie”Acțiuni de informare și prevenire desfășurate de jandarmii montaniPSD Dâmbovița cere liberalilor să lămurească aspectele privind scandalul “UNIFARM”Dâmbovița: După contestații, rata de promovare la BAC a urcat la 60,75%Coronavirus 5 iulie: 391 de cazuri noi, 1750 de decese de la începutul pandemieiAccident rutier cu o victimă încarcerată pe șoseaua de centură al mun.TârgovișteCOVID-19 a mai făcut o victimă în DâmbovițaAcțiuni în forță pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Covid-19Crucea Roșie, de 144 de ani în slujba umanitățiiDâmbovița: Explozie a numărului de infectări cu COVID-19! Șefi de prin instituții publice umblă creanga în loc sIncendiu de proporții la o hală dezafectată din incinta fostei termocentrale DoiceștiLider Pro România despre sesiunea extraordinară a Parlamentului: E din categoria “Mircea fă-te că lucrezi”
Home / SĂNĂTATE / MĂȘTI MEDICALE CU GRAD DE PROTECȚIE 99% FABRICATE LA TÂRGOVIȘTE

MĂȘTI MEDICALE CU GRAD DE PROTECȚIE 99% FABRICATE LA TÂRGOVIȘTE

Într-o perioadă în care abundă veștile proaste venite din zona economică, fiind vehiculate scenarii care mai de care mai terifiante, ne onorează să prezentăm modele de succes, care pot constitui tot atâtea exemple de urmat pentru mediul de afaceri din Târgoviște și Dâmbovița.

Un motiv în plus pentru care astăzi aducem în atenția opiniei publice activitatea de producție a  MACRATEX OPTIM, este acela că administratorul Marius Radu este practic un antreprenor debutant, fiind la prima afacere pe care a gândit-o și pe care o gestionează cu succes. Dar să o luăm cu începutul:

Obiectul de activitate al Societății Comerciale MACRATEX OPTIM , cu sediul în Târgoviște, este fabricarea de măști medicale , o marfă aflată la mare căutare în contextul propagării pandemiei COVID-19. Marius Radu ne-a spus că idea punerii pe picioare a afacerii a venit la scurt timp după ce criza medicală a început să ia proporții, când aprovizionarea cu materiale de protecție (importate majoritar din China) ajunsese ceva aproape imposibil. Marele merit al tânărului antreprenor a fost că a avut și curajul de a investi o sumă considerabilă, peste 100000 de dolari, pentru achiziția de utilaje și materii prime, în acele zile în care cei mai mulți vedeau viitorul în negru și nu știau cum să srângă punga mai bine. Mai concret, în timp ce alți oameni de afaceri căutau soluții să țină firmele în viață, Marius Radu a dat viață unei fabrici viabile, care are mari șanse să crească în următoarea perioadă.

Masti Chirurgicale, Fabricate in ROMANIA !!!www.safe3mask.ro

Publicată de Macratex pe Vineri, 22 mai 2020

Utilajele au fost achiziționate în luna aprilie și, simultan cu probele de lucru , au fost făcute demersurile pentru obținerea certificării calității produselor din partea direcției de specialitate din cadrul Ministerului Apărării. La începutul lui mai, când totul a fost pus la punct și obținute toate documentele și avizele necesare, MACRATEX a început să producă măști medicale de protecție de cea mai bună calitate:”Nu a fost deloc simplu să ajungem la o producție medie de 15-20000 de măsti pe zi, să găsim comenzi și să rezolvăm toate celelalte probleme inerente unui Start-up. Avem produse de cea mai bună calitate și asta a contat, cu siguranță, la succesul de până acum. Producem măști de unică folosință cu trei pliuri și trei straturi și –aspect foarte important, materialul pentru filtru, importat din Statele Unite, asigură un nivel de protecție de 99%. Avem desfacere, gândim următorii pași pentru creșterea producției, dat fiind faptul că aceste dispozitive medicale vor deveni un accesoriu cotidian”- ne-a spus Marius Radu.Mai trebuie adăugat că au fost înființate opt locuri de muncă iar numărul acestora va crește, se va dubla practic, în momentul creșterii producției și organizarea unui al doilea schimb.

Și pentru că tot am prezentat o afacere, adăugăm că prețul măștilor produse de MACRATEX este semnificativ mai scăzut decât al produselor similare aflate pe piață. În ciuda costurilor ridicate cu materia primă, s-a urmărit menținerea unor prețuri competitive. Oferta firmei este prezentă și pe SICAP, pentru a veni în sprijinul instituțiilor publice și, în funcție de cantitatea solicitată, se pot face  oferte personalizate. Îndemnăm la rândul nostru potențialii beneficiari, să susțină economia locală, cumpărând produse fabricate în Târgoviște și Dâmbovița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *