miercuri , 27 mai 2020
Home / ACTUALITATE / Măsuri de ordine publică la mitingul PSD

Măsuri de ordine publică la mitingul PSD

În conformitate cu prevederile Legii nr. 60 din 1991, privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice (republicată), efective al Jandarmeriei vor asigura, duminică, 19 mai a.c. în intervalul orar 10.00 – 16.00, măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul mitingului electoral organizat în Piața Tricolorului și Bulevardul Independenței (secțiunea dintre Piața Tricolorului și Piața 1 Mai) din municipiul Târgoviște, în vederea desfășurării în condiții de legalitate, prevenirea tulburării ordinii publice și protecției participanților.

Jandarmeria Dâmbovița reaminteşte că, în conformitate cu prevederile aceleiaşi legi, este interzisă şi constituie infracţiune participarea la adunările publice a persoanelor care au asupralor arme de orice fel, material explosive sau incendiare, substanţe irritant lacrimogene sau cu effect paralizant, dispositive pentru şocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a acestora.

Totodată  recomandă cetățenilor  care vor participa la această adunare public să manifeste înțelegere față de măsurile luate, să adopte un comportament civilizat, să respecte indicațiile jandarmilor, să evite conflictele de orice natură și să anunțe cea maiapropiată patrulă de jandarmi dacă observă persoane care au un comportament antisocial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *