vineri , 24 mai 2019
Home / COMUNICATE / MEMBRII ACOR, FILIALA DÂMBOVIŢA, ŞI-AU STABILIT PRIORITĂŢILE PENTRU ANUL ACESTA

MEMBRII ACOR, FILIALA DÂMBOVIŢA, ŞI-AU STABILIT PRIORITĂŢILE PENTRU ANUL ACESTA

Sala Unirii a Consiliului Judeţean Dâmboviţa a găzduit în această dimineaţă ședința ordinară a Adunării Generale a filialei județene Dâmbovița a Asociației Comunelor din România (ACoR).

La eveniment au fost prezenți, alături de reprezentanții localităților membre în ACoR, filiala județeană Dâmbovița, invitaţi din judeţele limitrofe, deputaţii Corneliu Ștefan și Claudia Gilia, Daniel Comănescu, preşedintele Consiliului Judeţean, vicepreşedinţii Luciana Cristea şi Alin Manole, Ivan Vasile Ivanoff – secretarul județului, Florina Mureșan – subprefect și, nu în ultimul rând, președintele ACoR, Emil Drăghici – primarul comunei Vulcana Băi.

Lucrările au fost conduse de preşedintele Filialei AcoR Dâmboviţa, Dorinel Soare şi, pe lângă aprobarea hotărârilor cu caracter administrativ de pe ordinea de zi, discuţiile au vizat problemele cu care se confruntă administraţia publică locală în activitatea cotidiană. Cu acest prilej, președintele Daniel Comănescu a precizat:

”Vă mulțumesc pentru invitația pe care mi-ați adresat-o, de a fi astăzi prezent la sesiunea ordinară pe anul 2019 a Asociației Comunelor din România, filiala Dâmbovița, o organizație care funcționează în slujba intereselor comunelor din județul nostru din anul 2005 și cu o activitate la nivel național de peste 20 de ani.

Filiala județeană Dâmbovița a Asociației Comunelor din România (ACoR) a avut o activitate extrem de bună de-a lungul timpului, comunele dâmbovițene fiind foarte bine reprezentate la nivel național.

Nu poate decât să ne bucure faptul că județul Dâmbovița a reușit, prin implicarea reprezentanților ACoR să obțină sprijin pentru proiecte importante pentru buna dezvoltare a comunităților locale. Desigur că nu au fost uitate nici interesele cetățenilor și prioritățile de investiții din plan local.

Prin implicarea edililor, dar și a tuturor membrilor din cadrul organizației județene, s-au făcut pași importanți pentru societățile rurale dâmbovițene astfel încât nivelul de viață socio-economic, înregistrat în aceste zone, să crească considerabil.”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *