Acasă SOCIAL Mesajul primarului Ionuţ Bănică pentru cetăţenii din Corbii Mari: Calm, rațiune și multă grijă!

Mesajul primarului Ionuţ Bănică pentru cetăţenii din Corbii Mari: Calm, rațiune și multă grijă!

de adrian

Pentru că este un model pentru buna comunicare cu cetăţenii, clar , concis, fără înflorituri inutile, mult peste ceea ce sunt în stare unii care se cred comunicatori de meserie, redăm integral mesajul primarului de la Corbii Mari, postat după confirmarea primului caz de infecţie cu covid-19:
Da, avem primul caz de coronavirus în comuna noastră. Era un scenariu posibil și probabil pe care l-am anticipat și pe care l-am amânat cât s-a putut. Dar nimeni nu se poate feri din drumul acestui virus și trebuie să luăm lucrurile ca atare. Acum, mai mult ca oricând, instituțiile trebuie lăsate să-și facă datoria. Primul lucru pe care-l vom face rapid: în jurul gospodăriei, vom acționa cu substanțe de dezinfecție din Registrul Național al Produselor Biocide, recomandabile în astfel de cazuri.
În acest context, vreau să vă anunț că serviciile publice administrative ale Primăriei vor fi disponibile numai pentru situații de absolută necesitate. Primăria rămâne deschisă, dar numai pentru nevoi urgente. Serviciul la ghișeu este suspendat, iar petițiile sau alte probleme care se pot rezolva pe parcurs le puteți trimite pe adresele de e-mail. Vorbim la telefon, suntem prezenți non-stop în localitate și suntem în prima linie a luptei cu această epidemie. Avem curaj, avem rațiune și vom trece cu bine peste asta. Vă promit!
Revenim cu măsurile ce vor fii comunicate si luate de Instituțiile Statului.
Telefoane utile:
Primar:0799777707
Viceprimar:0731354419
Administrator Public:0731354421
e-mail : primaria_cm@yahoo.com
DSP:0786930676
        0785213254
        0785213252
#FărăPanica
#MultăGrijă
#CURAJ
#stămacasă

You may also like

Lasă un Comentariu