luni , 28 septembrie 2020
STIRI PE SCURT
Alegeri locale în Dâmbovița: Patru amenzi contravenționale și 12 cercetări asupra unor fapte de natură penalăCristian Stan câștigă al doilea mandat la Primăria TârgovișteCandidați PSD nu sunt lăsați să asiste la numărarea voturilorAlegeri locale: Efective de poliție suplimentate în 32 de zone de riscPSD reclamă acțiuni de intimidare la AninoasaAbsenteismul poate dăuna grav comunității locale! Mergeți la vot și respectați reguluile sanitare!Aurelian Cotinescu, candidat PNL:”Cred într-o administrație curată, unde minciuna, corupția și incompetența n-auCosmin Bozieru, candidat Pro România:”Am votat pentru o Târgoviște metropolă”Candidat al PSD Dâmboviţa, ridicat NELEGAL de organele de urmărire penală din fața secției de votare nr. 358 RăzvPro România Dâmbovița- Acuzații de fraudă electorală la UlmiCristian Stan, candidat PSD la Primăria Târgoviște:”Am votat pentru continuitate”Cornel Ștefan, președinte PSD Dâmbovița:” Em votat pentru viitorul copiilor noștri!”Adrian Țuțuianu, Pro România:”Am votat pentru o administrație performantă!”Alegeri locale ora 11: Prezența la vot în Dâmbovița – 14,93%PSD Dâmbovița- acuzații de mită electoralăCoronavirus 26 septembrie 2020:1552 cazuri noi și 54 de decese în preziua alegerilorComunicat PNL:Statul va prelua, printr-o societate comercială, activele COS TârgovișteLudovic Orban este acuzat că face campanie electorală ilegală În Dâmbovița!Mergeți la urne! Dacă respectați regulile sanitare, votul nu va dăuna sănătății !!!Șapte autoturisme făcute zob și patru victime , în două accidente pe A1
Home / INFO NAȚIONAL / Microbişti de… campanie

Microbişti de… campanie

Chiar dacă  cine a sfătuit-o a fost bine intenţionat,   Viorica Dăncilă, candidata PSD la prezidențiale, a dat-o-n bară  vineri seară, când a scris pe pagina sa de Facebook, un mesaj în care le ura succes tricolorilor în partida cu Suedia. Postând alături și o fotografie în care apare uitându-se la meci, a devenit evident că e o făcătură de natură să mai aducă ceva voturi şi microbiştii au taxat-o imediat ca atare. Aşa că efectul a fost contrar aşteptărilor iar înfrângerea tricolorilor a pus paie pe foc. Postarea a stârnit numeroase ironii, internauții lansând comentariii care mai de care mai acide.

„Mult succes tricolorilor! Să fiți învingători! Suntem alături de voi!”, a scris Viorica Dăncilă (sau cei care îi administrează pagina), iar fotografia în care, având alături  mai multe persoane, între care și Eugen Teodorovici, urmăreşte la televizor meciul Naționalei de fotbal a lăsat impresia de  regie ieftină, dacă nu chiar ridicolă.

Nu stăm acum să reproducem ori să ne dăm cu părerea despre torentul de ironii la adresa fostului premier. Amintim doar că , în urmă cu nişte ani buni, un alt politician aflat în campanile electorală, anume tovarăşul Ion Iliescu, s-a trezit să meargă la un meci de cupă în Giuleşti, pozând în suporter al Rapidului. Ghinionul a făcut ca Rapidul să fie eliminată iar Iliescu a fost asociat cu “dezastrul” şi taxat drastic la vot in cartierul feroviarilor. Cum se vede însă, nimeni nu mai pare dispus să înveţe din greşelile altora iar paguba poate fi infinit mai mare de când cu Facebook-ul…

P.S. Dacă este (oarecum) de înţeles că ţoţi s-au înghesuit pe partea stângă, nu dă bine deloc în imaginea de ansamblu biblioteca cu rafturile goale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *