duminică , 22 septembrie 2019
Home / ADMINISTRAȚIE / MII DE LOCALNICI AU PETRECUT DE ZIUA COMUNEI CORBII MARI

MII DE LOCALNICI AU PETRECUT DE ZIUA COMUNEI CORBII MARI

După aprecierea tânărului primar de la Corbii Mari, Ionuţ Bănică, mai bine de 2500 de oameni au participat la serbarea organizată de ziua comunei şi n-au avut decât motive de bucurie. Ziua comunei a fost marcată aşa cum se cuvine, după mai mulţi ani de întrerupere iar prmarul Ionuţ Bănică a mai onorat astfel o promisiune făcută celor care au avut şi au încredere în el.

A fost un spectacol foarte bine primit de mulţimea care a umplut practic fostul târg săptămânal iar pe scenă au urcat artişti îndrăgiţi: Anna Lesko, Adriana Andoni, Petrică Mâţu Stoian, Emilia Ghinescu, Simona Dinescu şi Constantin Lătăreţu.

De la petrecerea de la Corbii Mari nu au lipsit nici politicienii cei mai apreciaţi ai judeţului, membrii echipei din care face parte şi primarul Ionuţ Bănică, şi care au susţinut cele nu mai puţin de 30 de proiecte care au schimbat faţa comunei: Adrian Ţuţuianu- vicepreşedinte al Senatului şi preşedinte PSD Dâmboviţa, senatorul Titus Corlăţean, deputatul Cornel Ştefan, Daniel Comănescu- preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, ori administratorul public Ionuţ Săvoiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *