sâmbătă , 4 aprilie 2020
STIRI PE SCURT
Moreni:Echipa de robotică „Skyline” confecţionează şi donează scuturi facialeGreţos: Răzgândeanu a intrat în campanie electoralăCJAS Dâmboviţa-reglementări privind acordarea a serviciilor medicale pe perioada stării de urgenţăDâmboviţean amendat cu 2000 de lei şi trimis în carantină pentru nerespectarea autoizolăriiEducaţie:Revizuirea programelor, oricum stufoase, preferabilă oricărui alt scenariuJANDARMERIA ROMÂNĂ – 170 DE ANI DE EXISTENȚĂCezar Preda, deputat PNL:” România trebuie să propună UE acordarea unitară a unui bonus pentru întreg personalulCovid-19: 445 cazuri noi într-o singură zi, peste 9100 de amenzi pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţieCosa şi Chira intră în dispozitivul IJJ DâmboviţaCornel Ştefan, preşedinte PSD Dâmboviţa:“Am promovat măsuri care corectează deciziile greşite luate de guvernCovid-2019 a făcut a doua victimă la Corbii MariÎn atenţia angajatorilor:Obligaţii şi recomandări pentru prevenirea infecţiei cu coronavirus la locurile de muncCoronavirus,2 Aprilie 2020, ora 13.00: 19 cazuri confirmate în DâmboviţaBonificaţii pentru contribuabilii care plătesc impozitul pe trimestrul I până la termenul scadentVirgil Guran, consilier de Stat: “Am redirecționat materiale de protecție pentru ca medicii noștri să își poatSubstanţe dezinfectante donate jandarmilor dâmboviţeniGEO-STING, DONAȚIE IMPORTANTĂ PENTRU SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ TÂRGOVIȘTESUPERCOM INTENSIFICĂ ACTIVITĂŢILE DE PREVENIRE A RĂSPÂNDIRII COVID-19CATD suspendă parţial citirea contoarelor de apăCu tot coronavirusul, politica merge înainte
Home / POLITIC / Minciuna e mai periculoasă decât virusul!!!

Minciuna e mai periculoasă decât virusul!!!

Oana Vlăducă (Pro România) acuză guvernul de “fanfaronadă” în contextul în care numărul celor testaţi pentru depistarea infecţiilor cu covid-19 rămâne foarte scăzut iar despre primul ministru spune că este “un inconştient cinic” atunci când se laudă că stăpâneşte situaţia:

“Pe cine ajută dacă ținem deliberat numărul celor testați la un nivel scăzut? Cu ce ajută fanfaronada guvernamentală că noi suntem mari și tari și ținem situația sub control? Suntem așa de mari și tari? Sau ne mințim singuri (cu sprijin consistent de la un guvern iresponsabil) până când o să bușească minciuna în față? Și atunci, cine va răspunde pentru victimele acestui gest iresponsabil?

Teste puține, cazuri puține. E simplu. Dl Orban e, pur și simplu, un inconștient cinic când se laudă că stăpânește situația – minciuna lui a determinat oamenii să iasă din case ca în zilele normale (pentru că “uite ce puține cazuri avem noi”). Indemnurile la izolare sunt ineficiene venind din gura acestor politruci care se joacă de-a procentele politice pe sănătatea oamenilor. Falsa iluzie de control e cel mai mare pericol astăzi!

Cu asemenea iresponsabili la butoane, #StațiAcasă devine lege!”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *