Acasă ADMINISTRAȚIE Ministrul Dezvoltării a remarcat proiectele numeroase și bine executate care se fac la Pucioasa

Ministrul Dezvoltării a remarcat proiectele numeroase și bine executate care se fac la Pucioasa

de adrian

La Pucioasa, ministrul Dezvoltării, Cseke Atilla, a putut remarca un exemplu de bune practici în ceea ce privește accesarea programelor de finanțare a investițiilor publice cu fonduri europene sau guvernamentale.

Un prim obiectiv vizitat la invitația primarului Constantin Ana a fost Colegiul Național „Nicolae Titulescu”, astăzi complet schimbat, de nerecunoscut în urma proiectului de reabilitare, modernizare și extindere. Dincolo de lucrările de foarte bună calitate, dotările  sunt remarcabile, asigurând confort și funcționalitate. Un proiect major pentru administrația publică locală din Pucioasa, finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Complementar, Primăria Pucioasa are un proiect propriu, cu finanțare de la bugetul local, pentru modernizarea curții interioare și a terenurilor de sport.

S-a mers apoi în Piața „Cartaxo”, din zona centrală a orașului, unde se desfășoară un proiect de reabilitare și modernizare, scopul declarat fiind asigurarea condițiilor pentru desfășurarea unui comerț civilizat.

Este un mare plus. Piața nu avea încălzire, nu avea ventilație, oamenii degerau iarna, vara sufereau de cald. Fructele se stricau pe tarabe, acesta fiind primul lucru la care ne-am gândit… Și apoi ne-am gândit să ajungem la un comerț civilizat și a apărut acest proiect. Suntem într-o mică întârziere dar, cu siguranță, într-o lună, o lună și ceva, o să fim gata” -l-a informat primarul Constantin Ana pe ministrul Dezvoltării.

Fără rezerve, Cseke Attila l-a felicitat pe edil pentru ambiția și perseverența cu care a promovat atât de multe proiecte care, cu  muncă susținută, timp și răbdare, schimbă fața localității, făcând ca Pucioasa să merite titulatura de oraș  stațiune balneară.

You may also like

Lasă un Comentariu