sâmbătă , 24 august 2019
Home / POLITIC / Ministrul Rovana Plumb, la finalul CEx Judeţean: ”Şedinţa de astăzi a marcat finalul perioadei de dispute, de tensiuni în PSD Dâmboviţa.”

Ministrul Rovana Plumb, la finalul CEx Judeţean: ”Şedinţa de astăzi a marcat finalul perioadei de dispute, de tensiuni în PSD Dâmboviţa.”

“Şedinţa de astăzi a marcat momentul final al perioadei de dispute, de tensiuni, prin care a trecut Organizaţia PSD Dâmboviţa. Şi prin hotărârile pe care le-am luat şi activităţile politice care vor urma, nu vom face altceva decât să parcurgem un drum al construcţiei, al consolidării şi a reuşitei politice a Organizaţiei PSD Dâmboviţa, în beneficiul dâmboviţenilor”- a declarat ministrul Rovana Plumb, preşedinte PSD Dâmboviţa, la conferinţa de presă. Şefa social democraţilor dâmboviţeni a prezentat şi noua componenţă a Biroului Politic Judeţean, pe care îl va conduce în calitate de preşedinte. Din această structură nu lipsesc deputaţii Cornel Ştefan- preşedinte executive, Carmen Holban şi Claudia Gilia- vicepreşedinţi, Alexandru Oprea- vicepreşedinte, Cristian Stan- secretar executiv, senatorul Titus Corlăţean, secretarul de stat Laurenţiu Neculăescu. Liviu Stoica şi Ionuţ Săvoiu sunt membri ai secretariatului executiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *