marți , 18 februarie 2020
Home / SĂNĂTATE / MINISTRUL SORINA PINTEA “IA PULSUL” SĂNĂTĂŢII ÎN DÂMBOVIŢA

MINISTRUL SORINA PINTEA “IA PULSUL” SĂNĂTĂŢII ÎN DÂMBOVIŢA

     Ministrul Sănătăţii în Guvernul Dăncilă, dr. Sorina Pintea, efectuează , astăzi, o vizită de lucru maraton în Dâmboviţa, programul fiind extrem de încărcat. O primă etapă s-a consumat în acestă dimineaţă la Spitalul Orăşenesc Pucioasa, unde doamna ministru, însoţită de vicepreşedintele Senatului, Adrian Ţuţuianu , dpt. Carmen Holban, membru în Comisia pentru Sănătate şi Familie şi Daniel Comănescu, preşedintele Consiliului Judeţean,  a fost întâmpinată de reprezentanţii administraţiei publice locale-primar Constantin Ana şi conducerea unităţii. Sorina Pintea a vizitat mai multe saloane, a remarcat determinarea autorităţilor locale pentru a înoi şi moderniza spitalul şi a fost informată cu privire la proiectele propuse dar şi investiţiile, implicit susţinerea materială de care mai are nevoie acest spital cu tradiţie, mai ales în contextul atribuirii Oraşului Pucioasa a  statutului de staţiune turistică de interes naţional.

A urmat întâlnirea de la Clubul Studenţilor, unde problemele din sistem şi în special acelea generate de aplicarea Legii salarizării unitare au fost discutate cu reprezentanţii colegiului medicilor, ai ordinului asistenţilor, ai celorlalte categorii de personal din sistem, cu conducerile spitalelor din judeţ.

Programul a continuat cu deplasarea la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, ultimul obiectiv fiind Spitalul Municipal Moreni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *