Acasă ADMINISTRAȚIE Ministrul Vlad Voiculescu –“raid” nocturn la Spitalul Județean

Ministrul Vlad Voiculescu –“raid” nocturn la Spitalul Județean

de adrian

Pe zi ce trece observăm la unii reprezentanți ai Puterii politice și executive același tip de acțiuni pe care le-au criticat la greu pe vremea când vociferau de pe banca Opoziției. Spre exemplu ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a “picat’ noaptea trecută, într-o vizită inopinată, la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște. Este dreptul dumnealui să facă asemenea controale în teren dar ar fi fost și mai binevenit dacă ar fi ajutat cu ceva SJUT  de la înălțimea funcției pe care o deține, că tot se dă dâmbovițean la origini. Vizita nocturnă a avut totuși o parte de apreciat, anume că, în lipsa neregulilor, Vlad Voiculescu n-a putut să constate decât că personalul Spitalului Județean își face datoria, că există materialele și dotarea necesară pentru a se putea face față crizei medicale. 

Legat de acest subiect, a transmis președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan,că ministrul a fost plăcut surprins  de faptul că SJUT  face față  situației dificile prin care trece sistemul medical:

Noaptea trecută, Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște, unitate aflată în subordinea Consiliului Județean Dâmbovița, a primit vizita ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

Acesta a avut plăcuta surpriză să constate că cea mai importantă instituție medicală din județul nostru face față cu brio situației grele prin care trece întregul sistem medical, iar acest lucru se datorează, în cea mai mare măsură, cadrelor medicale ale SJU.

Pot spune că ministrul Vlad Voiculescu a rămas impresionat de numărul mare de medici tineri găsiți la datorie, dar și de proiectele de investiții pe care Consiliul Județean Dâmbovița le are pentru Spitalul de Urgență.

Dintre acestea, reamintesc extinderea, modernizarea și reabilitarea Unității de Primiri Urgențe, lucrări de peste 8 milioane de lei care deja au fost scoase la licitație, construirea unui ambulatoriu de specialitate – se lucrează intens la proiectul tehnic pentru construirea acestuia, dar am în vedere și extinderea secției de Cardiologie, precum și achiziționarea unui angiograf.

Sperăm că efortul de îmbunătățire a actului medical dâmbovițean să fie susținut și de Ministerul Sănătății, iar la următoarea vizită, ministrul Vlad Voiculescu să ne anunțe că cererile noastre de finanțare au fost aprobate”– a declarat șeful administrației publice dâmbovițene, Corneliu Ștefan.

You may also like

Lasă un Comentariu