Acasă ACTUALITATE Mitinguri de solidaritate cu Familia Furdui, la București și Suceava

Mitinguri de solidaritate cu Familia Furdui, la București și Suceava

de adrian

Valul de empatie și solidaritate cu Familia Furdui  continuă să crească, atingând proporții considerabile. După proteste în mai multe orașe din Germania și mari capitale din Europa, sâmbătă, 4 decembrie, vor avea loc manifestări de solidaritate la București, în Piața Universității, și la Suceava. Senatorul Titus Corlățean, unul dintre cei mai fermi susținători ai cauzei Familiei Furdui, a anunțat printr-o postare pe pagina de socializare că Familia Bodnariu, care a trăit o dramă asemănătoare în Norvegia, este alături de cei doi soți despărțiți abuziv de copii:

Familia Bodnariu este alături de familia Furdui din Germania, care a fost deposedată forțat și abuziv de autoritățile germane Jugendamt de cei 7 copii. Marius și Ruth Bodnariu știu cel mai bine ce înseamnă acest lucru, pentru că ei au trecut prin trauma separării abuzive de cei 5 copii ai lor de către autoritățile norvegiene de la Barnevernet, acum 5 ani. Dar, cu credință în Dumnezeu, au trecut cu bine prin această încercare, iar azi trăiesc fericiți în România alături de cei 7 copii ai lor (alți doi copii li s-au născut pe teritoriu românesc în ultimii ani. 

Avem încredere că și familia Furdui va trece în final cu bine prin această traumă, iar copiii se vor întoarce acasă, la părinți, acolo unde le este locul.

Marius Bodnariu și familia vor fi mâine dimineață la București, în Piața Universității, la mitingul de solidaritate cu Familia Furdui. La fel și eu.

P.S. Încerc ca sâmbătă după-amiază să ajung și la Suceava…”

 

You may also like

Lasă un Comentariu