Acasă ADMINISTRAȚIE Moment așteptat de cinefili: Vineri are loc prima proiecție de film la Cinematograful „Independența”

Moment așteptat de cinefili: Vineri are loc prima proiecție de film la Cinematograful „Independența”

de adrian

Primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a anunțat că vineri, 10 decembrie, va avea loc prima proiecție de film, după amplul proiect de reabilitare, modernizare și dotare al Cinematografului „Independența”. Este un moment așteptat cu interes de iubitorii celei de a VII-a arte care, cu siguranță, vor fi încântați de facilitățile și confortul pe care le vor avea la dispoziție.

„La sfârșitul săptămânii, după o pauză de 15-20 de ani, vom avea și primele filme proiectate la Cinematograful „Independența.” Proiecțiile vor avea loc vineri, sâmbătă și duminică, acesta va fi programul clasic al cinematografului. Sigur, în funcție de solicitări, vom putea să mai dăm și alte reprezentații. Vineri, ora 17.00 primul film, ora 20.00 filmul al doilea, cu precizarea că sâmbătă și duminică avem și spectacole pentru copii, începând cu ora 11.00. De asemenea, de Crăciun vom avea un program special iar  filmele pe care le vom viziona sunt filme 2020-2021. Vom avea, pe 17 decembrie cred , și o premieră națională.”

A mai spus primarul Cristian Stan că se va încerca proiectarea de filme cât mai noi și atractive. Dimensiunile sălii sunt generoase-aproape 500 de locuri- dar în actuala situație pandemică cinematograful va funcționa cu cel mult o treime din locuri ocupate. La Târgoviște este montat cel mai mare ecran de proiecție din România iar condițiile sunt dintre cele mai bune. De marți va funcționa și siteul, unde se vor putea face rezervări. Prețul biletelor variază, putând ajunge la 30 de lei în cazul premierelor, dar elevii și pensionarii vor avea reduceri substanțiale. Pentru persoanele cu dizabilități, intrarea este gratuită.

Aspect foarte important, sunt îndeplinite toate condiții le privind siguranța și securitatea la incendii.

You may also like

Lasă un Comentariu