Acasă POLITIC Monica Ilie, candidat PSD pentru consiliul local: Primăria Târgoviște a luat măsurile necesare pentru protejarea alegătorilor

Monica Ilie, candidat PSD pentru consiliul local: Primăria Târgoviște a luat măsurile necesare pentru protejarea alegătorilor

de adrian

Cu câteva zile câteva înainte de alegerile locale, Monica Ilie, viceprimar și candidat pe  lista de consilieri locali ai PSD Târgoviște spune că , deși avea obligația legală, Guvernul nu a distribuit în teritoriu  măști de protecție și dezinfectanți pentru alegătorii care vor trece pragul secțiilor de votare,  anunțând că s-au achiziționat măști doar pentru membrii secțiilor de votare.
În consecință, pentru ca  târgoviștenii să își poată exercita, fără restricții dreptul la vot, conducerea Primăriei Târgoviște a luat deja măsuri și, a declarat Monica Ilie, a achiziționat  tot  necesarul pentru igienizarea și dezinfecția secțiilor de vot, dar și pentru protecția sanitară a alegătorilor. Monica Ilie a îndemnat  târgoviștenii să meargă  la vot , fiind asigurate toate măsurile de siguranță.
“Se spune clar în lege că materialele de protecţie sanitară , anume mănuşi, măşti, dezinfectant atât pentru mâini, dar şi pentru sălile unde se desfăşoară procesul electoral, se asigură de Ministerul Sănătăţii, iar transportul şi distribuirea acestora se asigură prin grija Ministerului Afacerilor Interne şi a Instituţiei Prefectului, cu sprijinul primarilor. Asta înseamnă că noi trebuie să primim aceste materiale şi să le distribuim în secţiile de vot. După experienţa pe care am avut-o şi după informaţiile pe care le avem până la acest moment nu ştie nimeni dacă vom primi dezinfectant pentru sălile de vot, pentru mâini, pentru tot ceea ce înseamnă dezinfectarea locului respectiv. Nu ştie nimeni dacă vom primi acele măşti pe care trebuie să le oferim alegătorilor care se întâmplă să vină fără mască. Înţeleg totuşi că s-a făcut o achiziţie de măşti, nu suficiente, pentru membrii birourilor şi… cam atât. În rest, este tăcere! Le transmit tuturor târgoviştenilor să vină la vot pentru că Primăria Târgovişte, având experienţa incapacităţii Guvernului PNL de a rezolva anumite lucruri, şi-a luat din timp toate măsurile şi putem asigura tot ceea ce este necesar în secţiile de vot pentru siguranţa membrilor birourilor şi pentru siguranţa alegătorilor. Avem şi dezinfectant, avem şi măşti pentru situaţiile de urgenţă şi nu vom sta să punem în pericol sănătatea sau siguranţa alegătorilor doar pentru că Guvernul PNL şi reprezentanţii PNL sunt incapabili să organizeze orice. Nu am văzut un lucru pe care să-l înceapă şi pe care să-l ducă la bun sfârşit. Sunt în campanie electorală, am văzut că lipesc afişe, de la ministru până la secretarii de stat din Educaţie care şi-au luat concediu. Au considerat că au rezolvat toate problemele din sistem. Au uitat probabil că sunt şi administratorii acestei ţări şi inclusiv administratorii fiecărei unităţi administrativ teritoriale în parte”- a spus  viceprimarul  Monica Ilie, candidat pe lista PSD pentru un nou mandate de consilier local la Târgoviște.
 
 
 

You may also like

Lasă un Comentariu