joi , 9 aprilie 2020
STIRI PE SCURT
Gospodărie incendiată cu intenţie la TătăraniIncendiile de vegetație fac prăpăd! Apel disperat al pompierilor care au obligaţii sporite!Nici călare, nici pe jos:CJSU a hotărât “să recomande” purtarea măştilor pe care dâmboviţenii nu le găsesc Niculeşti: Lipsa de comunicare cu autorităţile locale, numai o verigă a unui lanţ de eroriCompania de Apă prelungeşte suspendarea activităţii directe cu publicul până pe 16 maiMăsuri speciale de limitare a răspândirii COVID-19, în TârgovișteVa fi viaţă şi după coronavirus: proiect de 4,75 de milioane de euro pentru regenerare urbană la MoreniAcţiune umanitară a poliţiştilor dâmboviţeniLecţiile online “predate” haotic, frecţie la un picior de lemn.Coronavirus 8 Aprilie: 209 români decedaţi în ţară şi alţi 37 în străinătateAPIA: Cererile unice se depun fară penalitatăţi până la 15 iunieConsilierii judeţeni liberali s-au poziţionat alături de preşedintele Alexandru OpreaStart al celei mai mari actiuni de igienizare a municipiului Targoviste! Cartier cu cartier, strada cu strada, orasul noRecomandările Avocatului Poporului privind contravențiile și sancțiunile în timpul stării de urgențăFond de rezervă pentru sprijinirea comunelor în lupta cu covid-19Hotel “Ceres” nu va mai fi centru de carantină. Va găzdui personalul medical care va trata pacienţii cu coronavirDâmboviţenii continuă să fie amendaţi masiv pentru încălcarea restricţiilor de circulaţieSenatorul Adrian Ţuţuianu, despre demisia celor doi mediciAurelian Cotinescu, PNL Târgovişte:”Banii pe care îi avem să-i cheltuim cu grijă, în economia locală”Doi medici de la Pneumologie şi-au dat demisia
Home / ADMINISTRAȚIE / Moreni: Continuă proiectele de modernizare a infrastructurii rutiere

Moreni: Continuă proiectele de modernizare a infrastructurii rutiere

Constantin Dinu,  primarul Municipiului Moreni, este hotărât  să continue, cu prioritate, proiectele demarate în 2019. A nominalizat  aici bazinul de înot, obiectiv aşteptat cu mare interes de toţi morenarii , pentru a putea petrece timpul liber într-un mod sănătos. investiţia  este finanţată de Compania Naională de Investiţii, iar edilul doreşte ca bazinul de înot să fie finalizat până în vara acestui an. Vor  continua lucrările de modernizare a infrastructurii stradale, începând cu DC 9A, unde se vor mai executa două podeţe, şi a străzii Căpitan Pantea Ion – unde mai este de realizat sistemul de iluminat public şi un podeţ , obiective sunt finanţate de Ministerul Dezvoltării prin PNDL.

Cu bani de la bugetul local vor fi finalizate anul acesta lucrările de reabilitare şi modernizare pe Bulvardul Petrolului şi  este în curs de execuţie drumul judeţean 710 A, care face legătura între Moreni şi comuna IL Caragiale, ţinta propusă de primarul Constantin Dinu fiind încheierea lucrărilor până la sfârşitul anului.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *