Acasă SPORT Moreni: Curs gratuit de specializare a arbitrilor de traseu pentru competiţiile de motocros şi endurocross

Moreni: Curs gratuit de specializare a arbitrilor de traseu pentru competiţiile de motocros şi endurocross

de adrian

După perioada de selecţie a pasionaţilor de motocros şi endurocross, în vederea legitimării  la Moto Club Flacăra Moreni, cu perspectiva ca sportivii cei mai buni să   participe la competiţiile naţionale şi regionale, Primăria Moreni vine cu încă o veste bună.Este vorba despre o activitate nouă  a Secţiei de Motociclism a C.S.M. Flacăra Moreni, anume specializarea arbitrilor de traseu pentru competiţiile de motocross şi endurocross care vor fi organizate la Moreni, pe renumitul traseu de la Sângeriş.
Arbitrul de traseu este o persoană foarte importantă pentru desfăşurarea în bune condiţii a unei competiţii de motociclism atât pe sectoarele alocate pistei de concurs (sau adiacente acesteia), cât şi pentru organizarea tuturor activităţilor specifice. Acesta trebuie să aibă vârsta minimă de 16 ani.
De aceea, în vederea profesionalizării şi a atragerii unui număr cât mai mare de arbitri de traseu, Primăria municipiului Moreni şi Federația  Română  de  Motociclism  anunță  organizarea  Cursului de arbitri pentru Motociclism (curs pentru categoria III). Acesta este gratuit şi se va desfăşura în perioada 29.02 – 01.03.2020 în Sala Mică a Clubului Flacăra din municipiul Moreni. În urma absolvirii, Federaţia Română de Motociclism va emite certificatul de atestare. Înscrierile se fac prin transmiterea datelor de contact la adresele de e-mail comunicare@primariamoreni.ro sau viorel@frm.ro.
Programul cursului: Sâmbătă, 29.02.2020: 10.00 – 18.00; Duminică, 01.03.2020: 10.00 – 14.00.

You may also like

Lasă un Comentariu