Acasă ACTUALITATE Mulți dâmbovițeni continuă să ignore pericolul: Peste 20 de pacienți cu COVID-19 au cerut să plece din spital iar alte câteva zeci refuză internarea!

Mulți dâmbovițeni continuă să ignore pericolul: Peste 20 de pacienți cu COVID-19 au cerut să plece din spital iar alte câteva zeci refuză internarea!

de adrian

Mulți dâmbovițeni continuă să ignore apelurile tot mai disperate ale autorităților publice dar și obligațiile legale ce le revin pe linia prevenirii și combaterii efectelor răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus. Peste această inexplicabilă stare de nepăsare s-a suprapus, cu rezultate dramatice, decizia CCR, în urma căreia nu mai pot fi impuse internarea pacienților cu coronavirus ori carantinarea contacților direcți ai acestora. În aceste condiții, peste 20 de pacienți confirmați cu coronavirus au cerut să fie externați iar alte câteva zeci refuză externarea. În ultimele 24 de ore au fost confirmate în județ 14 cazuri noi și a fost înregistrat încă un deces, fiind vorba despre un medic de familie din Crângurile.
Astăzi, 07.07.2020, conform situației DSP Dâmbovița:
–              persoane confirmate cu COVID-19: 697 persoane
–              persoane vindecate : 315
–              persoane decedate de la debutul pandemiei: 28.
În ultimele 24 de ore, au fost executate misiuni/acțiuni de către reprezentanți ai ISU “Basarab I” Dâmbovița (16 misiuni) și ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița (18 misiuni) privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu COVID-19 la unități spitalicești, precum și acțiuni de decontaminare a tehnicii și a personalului care a participat la acțiunile de transport.

You may also like

Lasă un Comentariu