marți , 28 ianuarie 2020
Home / ACTUALITATE / MUNCITORUL CARE A SUFERIT ARSURI ÎN URMA ACCIDENTULUI DE LA COST VA FI TRANSFERAT LA UN SPITAL DIN BELGIA

MUNCITORUL CARE A SUFERIT ARSURI ÎN URMA ACCIDENTULUI DE LA COST VA FI TRANSFERAT LA UN SPITAL DIN BELGIA

Un muncitor în vârstă de 51 ani, angajat al Combinatului de Oţeluri Speciale din Târgovişte, va fi transferat la un spital din arşi din Bruxelles, după ce a suferit arsuri pe o suprafaţă de peste 55% din suprafaţa corpului. Incindentul a avut loc ieri seara, victima fiind arsă de oţelul topit care a căzut dintr-o cuvă.

„Muncitorul a fost adus cu ambulanţa de la Combinat, cu arsură termică pe o suprafaţă de peste 55%. A fost primit la UPU, toaletat, examinat, i s-au adminsitrat vaccin antitetanic, anbitiotic prin perfuzie şi a fost internat în ATI, cu perfuzii. Acum el este stabil hemodinamic, conştient, cooperant. S-a luat legătura cu Ministerul Sănătăţii, pentru a fi transferat la Bruxelles. Toate demersurile au fost făcute, iar acum se aşteaptă decizia de a alege mijlocul de transport cu care va fi transferat la Bucureşti şi de acolo la Bruxelles.  Nu sunt locuri pe nicăieri prin ţară în spitalele de arşi”, a precizat dr. Elena Firoiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

Cazul  este cercetat de  ITM Dâmboviţa iar poliţiştii au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *