vineri , 24 mai 2019
Home / ACTUALITATE / NEACORDAREA PRIORITĂŢII DE TRECERE PIETONILOR ŞI VITEZA EXCESIVĂ, ÎN “TOPUL” CONTRAVENŢIILOR LA REGIMUL RUTIER

NEACORDAREA PRIORITĂŢII DE TRECERE PIETONILOR ŞI VITEZA EXCESIVĂ, ÎN “TOPUL” CONTRAVENŢIILOR LA REGIMUL RUTIER

        Polițiști din cadrul Formațiunii Rutiere Găești, sprijiniți de efective de la Secția nr. 9 Poliție Rurală Mătăsaru, au acționat pentru prevenirea și combaterea accidentelor de circulație. În urma activităților din teren, polițiștii au controlat 88 de autovehicule și au aplicat 115 sancțiuni contravenționale, a căror valoare se ridică la 23.200 de lei.

       Din totalul amenzilor, 30 au fost pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor angajați regulamentar în traversarea străzii, 38 pentru defecțiuni tehnice și 4 pentru neutilizarea centurii de siguranță. Complementar, polițiștii au reținut 30 de permise de conducere și au retras 3 certificate de înmatriculare.

      O altă acțiune a fost desfășurată de polițiștii de la Secția nr.3 Poliție Rurală Butimanu, în urma căreia au fost legitimate 32 de persoane, au fost controlate 25 de vehicule și au fost aplicate 27 de amenzi. Dintre acestea, 15 au fost pentru exces de viteză, 4 pentru neportul centurii de siguranță și 2 pentru lipsa documentelor prevăzute de lege.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *