joi , 1 octombrie 2020
STIRI PE SCURT
Fermierii sunt așteptați să solicite ajutorul pentru motorină„MOMENT” – Expoziție de pictură semnată de doi artiști aflați la început de carierăCoronavirus 1 octombrie: A doua zi consecutivă cu peste 2000 de cazuri noi confirmateZeci de patroni de unități de panificație și service-auto sancționați pentru nerespectarea legislației munciiTârgoviște: Teren de fotbal omologat UEFA, funcțional în două-trei săptămâniIncendiu la o garsonieră de pe Strada LaminoruluiCardul de sănătate redevine obligatoriu începând cu 1 octombrieJandarmii vor asigura respectarea regulilor la concertul de jazz de la PeșteraTârgoviște: Grupa mică ”Piticot”, de la Grădinița nr. 3 cu program prelungit, intră în scenariul 3Ajutoare de stat pentru zootehniștii a căror activitate a fost afectată de pandemieDâmbovița: A fost depășit pragul de 4000 de cazuri de infectare cu COVID-19 de la începutul pandemieiCoronavirus :30 septembrie, prima zi cu peste 2000 de cazuri noi raportate în ultimele 24 de oreFinal de carieră pentru patru subofiţeri de la ISU „Basarab I” Dâmboviţa“Hoții” de voturi și vânzătorii de iluziiJandarmii sunt alături de organizatorii etapei de off-road “CORB Adventure Days 2020”Căruță spulberată de un microbuz, la VișinaAutorul accidentului de la Aninoasa, reținut pe bază de ordonanțăDpt. Carmen Holban: Mulţumesc pentru încrederea acordată PSD DâmboviţaAu votat cu gândul la viitor!?Coronavirus 29 septembrie: 44 decese în ultimele 24 de ore, 551 pacienți internați la ATI
Home / POLITIC / Nicolae Alecu, candidat PNL pentru funcția de primar la Odobești:”Anul școlar a început în condiții deosebite pentru copiii noștri”

Nicolae Alecu, candidat PNL pentru funcția de primar la Odobești:”Anul școlar a început în condiții deosebite pentru copiii noștri”

La Odobești, pentru funcția de primar este favorit Nicolae Alecu, actualul edil, care a schimbat radical fața comunei în ultimii 20 de ani. Are experiență în administrația publică locală, a ajutat și ajută oamenii aflați la necaz și știe să le vorbească pe limba lor, cum reiese și din mesajul transmis după începerea anului școlar:

Dragii mei,

Iată ca a  început noul an școlar in condiții deosebite pentru copiii noștri.

Am reușit sa ne organizam împreuna cu directorii școlii și profesori, in așa fel încât sa putem începe anul școlar cât mai aproape de normalitate.

Am procurat 15.300 măști de protecție (pentru luna septembrie), dezinfectant,mobilier nou,autocar și microbuz pentru transport și tot ceea ce a fost necesar pentru noul an școlar.

In perioada imediat următoare vom achiziționa tablete pentru TOȚI ELEVII DIN COMUNA, astfel încât fiecare elev sa poată învața online in caz de nevoie.

Vinerea trecută Guvernul României, la rectificare, a repartizat cea mai mare suma din istoria comunei Odobesti-8,5 miliarde lei vechi, suma care ne va ajuta sa finalizam toate proiectele in derulare-poduri, grădinița Crovu,After School si celelalte și sa demaram rapid implementarea proiectului de gaze naturale in comuna.

Bineînțeles ca aceiași cârcotași și adversari politici continua sa va minta ca numai in perioada alegerilor se face ceva.

Pai asfaltarea,dispensarul comunal,iluminatul public,terenul de  sport sintetic și toate celelalte realizări s-au făcut in campanie?

Au fost la noi in comuna in ultima perioada parlamentari și alți musafiri care de 4 ani nu i-am văzut pe aici, veniți sa ne denigreze și sa spună ca nu s-a făcut nimic in comuna Odobesti.

Eu le spun ca la noi in comuna unii muncesc iar alții vorbesc…

Ați observat ca nu am făcut o campanie agresiva și nu v-am bătut des pe la porți pentru ca am considerat ca ma cunoasteti foarte bine de 20 și ceva de ani și știți ca ce promit și fac.

Nu am nici o presiune pentru aceste alegeri pentru ca eu consider ca mi-am făcut datoria fata de dumneavoastră.

Nu o sa am obiceiul sa dau like- uri pe Facebook, dacă cineva trage un p…ț sau la oameni care nu ii cunosc.

Va aștept pe data de 27 Septembrie 2020 sa votați și cu mintea și cu inima, pe mine și echipa mea și sa aveți încredere ca ne vom face datoria.

Dumnezeu sa ne ferească pe toți de aceasta nenorocire care s-a abătut asupra omenirii.

Primar ing. Alecu Niculae

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *