Acasă ACTUALITATE Nu-i descurajează nici controalele zilnice: la Corbii Mari şi în împrejurimi mulţi localnici ies nejustificat din gospodării

Nu-i descurajează nici controalele zilnice: la Corbii Mari şi în împrejurimi mulţi localnici ies nejustificat din gospodării

de adrian

Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Dambovita, sub coordonarea Inspectoratului General al Politiei Romane, au continuat acțiunile pentru verificarea respectarii masurilor impuse in perioada starii de urgenta. Astazi, politistii au fost prezenți pe raza localitatilor Contești, Potlogi si Corbii Mari unde, în intervalul orar 11:00-15:00, au controlat 231 de autovehicule și au legitimat 423 de persoane.
Totodata, in urma neregulilor descoperite, au aplicat 150 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 256.657 de lei si au indisponibilizat bunuri în cuantum de 3.955 de lei. Din totalul sanctiunilor aplicate, 91 au fost pentru incalcarea prevederilor art. 1 din Ordonanta Militara nr. 3/2020 privind masurile de prevenire a raspandirii COVID-19, respectiv pentru nerespectarea restrictiilor de circulatie. Alte 41 de sanctiuni au fost aplicate pentru incalcarea prevedeilor O.U.G 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.
În continuare dispozitivele constituite vor fi în strada și vor desfășura activități pentru menținerea unui climat de ordine si siguranta publica.

You may also like

Lasă un Comentariu