Acasă NAȚIONAL Nuți Udrea le-a mai tras o țeapă?!

Nuți Udrea le-a mai tras o țeapă?!

Este oficial: Poliția Capitalei a confirmat că Elena Udrea, condamnată definitiv joi la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Butea, a plecat din țară

de adrian

Joi seară, Poliția Capitalei a anunțat oficial că Elena Udrea – condamnată definitiv de instanța supremă la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute – a părăsit România în cursul  dimineții. Fostul ministru a părăsit România cu puțin înainte de pronunțarea sentinței. Conform Poliției, până la momentul pronunțării deciziei instanței nu erau dispuse măsuri preventive sau interdicții împotriva Elenei Udrea.

Udrea ar fi ieșit din țară în cursul zilei, înainte de pronunțarea deciziei instanței, și ar fi plecat cu mașina, prin Vama Giurgiu.

În mod absolut hilar, abia în jurul orei 17.00, Poliția Română a catadixit să o dea în urmărire națională pe Elena Udrea, ridicându-se deja niște semne de întrebare! Cum este de neînțeles și lipsa unei măsuri preventive, Udrea nefiind la prima ispravă de acest gen.

Ea  a mai fugit din țară  în 2018, înainte ca Instanța Supremă să pronunțe decizia definitivă de condamnare la 6 ani de închisoare în același dosar. La momentul pronunțării deciziei definitive, în iunie 2018, Udrea se afla în Costa Rica, unde a cerut azil politic. În urma unei operațiuni nebuloase, în octombrie 2018 a fost reținută de Interpol în Costa Rica și apoi încarcerată. A fost eliberată în decembrie 2018, după ce Curtea Constituţională a decis că sunt ilegale completurile de 5 judecători de la instanţă supremă.

 

You may also like

Lasă un Comentariu