Acasă ACTUALITATE Oameni fără Dumnezeu: Au furat din materialele pentru renovarea unei biserici!

Oameni fără Dumnezeu: Au furat din materialele pentru renovarea unei biserici!

de adrian

Doi tineri riscă să ajungă la închisoare, după ce  polițiști din cadrul Poliției Municipiului Moreni, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea procurorului de caz, ie-au documentat activitatea infracțională. Aceștia sunt bănuiți de furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În urma cercetărilor efectuate a reieșit faptul că, în noaptea de 18 spre 19 aprilie, cei doi tineri, de 22 și 25 de ani, a pătruns în curtea unei biserici din Moreni, de unde au sustras 40 de căpriori și grinzi din lemn, fiind creat un prejudiciu estimat la 8.000 de lei. Totodată, tânărul de 25 de ani, ar fi condus un autoturism fără a poseda permis de conducere.

Polițiștii au procedat la indisponibilizarea autoturismului care ar fi fost utilizat de bănuiți pentru valorificarea materialului lemnos pe raza județului Prahova. Cei doi  au fost reținuți pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Moreni pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Față de aceștia a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. În cauză continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz.

You may also like

Lasă un Comentariu