Acasă POLITIC Oana Vlăducă, deputat Pro România:”Demiterea acestui guvern a devenit imperativă!”

Oana Vlăducă, deputat Pro România:”Demiterea acestui guvern a devenit imperativă!”

de adrian

În nota cu care ne-a obișnuit, pe un ton acid, ferm în același timp, Oana Vlăducă, deputat Pro România, a abordat  “un subiect în dreptul căruia unii își fac mai multă imagine, decât încearcă să ducă demersul la bun sfârșit – mă refer la moțiunea de cenzură inițiată de PSD. I-am văzut și auzit pe câțiva foști colegi vorbind vrute și nevrute despre PRO ROMÂNIA în contextul moțiunii. În loc să-și vadă de partidul lor și să încerce să caute aliați, unii parcă fac cu tot dinadinsul să provoace PRO ROMÂNIA. Subiectul e mult prea important ca să-l ratăm din cauze minore dar trebuie câteva precizări:
Moțiunea, foarte necesară de altfel, trebuia introdusă cu mult, mult mai devreme. PRO ROMÂNIA spune de prin luna mai că e nevoie să pice Guvernul Orban. PSD era, însă, ocupat atunci să voteze în genunchi tot ce voia PNL: stare de urgență, starea de alertă, prelungire stare de alertă etc etc etc. La ce le-a folosit? La Nimic!Căci, astăzi, îi auzim pe dnii Iohannis și Orban că tot din cauza PSD s-au îmbolnăvit oamenii.
E absurd să invoce PSD tot felul de motive, c-o fi, c-o păți, sau să dea vina pe altcineva pentru un eventual eșec al moțiunii. Le spunem clar, ca să înțeleagă: PRO ROMÂNIA va vota pentru demiterea Guvernului Orban, pentru că este cel mai periculos guvern din ultimii 30 de ani, incompetent și riscant pentru sănătatea românilor, gropar al economiei și disprețuitor față de legile adoptate în Parlament. Deci, dacă PSD are vreo îndoială, să se uite în propria ogradă, să-și numere voturile și să aibă grijă că toți parlamentarii săi votează moțiunea. Noi o s-o facem.”
A mai fost de părere Oana Vlăduca și că  “demiterea acestui guvern a devenit imperativă. E nevoie de înlocuirea lui cu un executiv coerent în acțiuni, condus de un premier care să aibă 3 obiective: Sănătatea, Economia și Educația. Sunt punctele cheie cele mai vulnerabile în momentul de față, domeniile în care există cel mai mare haos și cei mai incompetenți decidenți. Dacă moțiunea trece și premierul propus își asumă rezolvarea problemelor din aceste domenii, îl votăm fără probleme.Avem nevoie de un Guvern care să se gândească și la România. Ce se întâmplă astăzi este îngroparea țării, „pas cu pas”. Există oameni de calitate care pot să-și asume conducerea executivă în momente de criză.”

You may also like

Lasă un Comentariu