Acasă POLITIC Oana Vlăducă, Pro România:” Prefectura e un fel de spectator care dă răspunsuri vagi atunci când i se cere să intervină!”

Oana Vlăducă, Pro România:” Prefectura e un fel de spectator care dă răspunsuri vagi atunci când i se cere să intervină!”

de adrian

Oana Vlăducă, deputat Pro România, și-a exprimat nemulțumirea că, după căderi repetate  de grindină  pe Valea Dâmboviței  nu se întrevăd  măsuri concret pentru sprijinirea  oamenilor disperați să-și privească recoltele compromise, în unele cazuri distruse în totalitate:
“Sunt plantații distruse în proporție de 100%, sunt culturi nenorocite, sunt gospodari disperați. Din păcate, observ că Prefectura e un fel de spectator care dă răspunsuri vagi atunci când i se cere să intervină. Și e nevoie de intervenție ACUM, nu mâine, nu poimâine.
Putem afla concluziile comisiilor pentru constatarea și evaluarea pagubelor produse de grindină? Putem afla dacă s-a mărit numărul acestor comisii (erau 6 acum o săptămână)? Putem afla o estimare a prejudiciului produs? Și, CEL MAI IMPORTANT, putem afla dacă există vreo măsură de susținere pentru cei păgubiți?
Știu că e există o tentație de atacuri, reacții și contra-reacții politice, dar acum vorbim de munca și de viața unor oameni. Putem lăsa discursurile fără sens pentru altădată”- a declarat Oana Vlăducă.

You may also like

Lasă un Comentariu