Acasă POLITIC Oana Vlăducă, Pro România, taxează ironic “strănutul penal”

Oana Vlăducă, Pro România, taxează ironic “strănutul penal”

de adrian

Șeful  MAI, Marcel Vela, i-a cam bulversat pe  români declarând că cei care „strănută intenționat” sunt pasibili de dosar penal. Ba chiar a mers mai departe și i-a  încurajat pe “martori” să sune la 112 și să-i reclame asemenea … gesturi:
„Nu este un răspuns general pentru toți care nu au mască să aibă dosare penale. Caz penal e când cineva bolnav în mod intenționat intră în metrou. Își pune masca la intrare, pentru că vor fi supravegheate gurile de metrou, și când ajunge în vagon își dă masca jos și strănută intenționat”- a spus Marcel Vela, atrăgând un potop de comentarii și ironii.Printre cei care l-au taxat pentru “strănutul penal” se numără și Oana Vlăducă, deputat Pro România:
“Le-am auzit pe toate în timpul acestei pandemii. Sau așa credeam, până la dl Vela.Ministrul de Interne al țării tocmai a inventat „strănutul penal”Și invită oamenii să sune într-o veselie la linia de urgență 112 dacă văd în jurul lor acest delict.
Vă dați seama că acest individ e direct responsabil cu măsurile de urgență? Că acest personaj venea seara și ne citea ordonanțele militare? „Strănut intenționat” – e de râs sau de plâns???”
 

You may also like

Lasă un Comentariu