Acasă POLITIC Oana Vlăducă, Pro România: Victor Ponta are anvergura profesională incontestabilă pentru a fi primarul Capitalei

Oana Vlăducă, Pro România: Victor Ponta are anvergura profesională incontestabilă pentru a fi primarul Capitalei

de adrian

Într-un comentariu politic, Oana Vlăducă, deputat Pro România, a venit cu mai multe precizări “pe subiectul care a ținut aprinse telefoanele la sfârșitul săptămânii trecute, după ce senatorul Adrian Țuțuianu a anunțat că una dintre soluțiile PRO ROMÂNIA pentru Primăria municipiului București poate fi chiar președintele Victor Ponta.Nu mai reiau argumentele ce vin în sprijinul unei astfel de candidaturi. Victor Ponta are anvergura profesională incontestabilă pentru a fi primarul Capitalei.
Ce vreau să remarc este agitația și fumul de derută pe care PSD îl aruncă de fiecare dată când nu-i convine subiectul și vrea să-l facă să dispară. Apare câte un lider (chiar dl Ciolacu de data asta) care spune că totul e ca și bătut în cuie, că se face alianță, că vom avea candidați comuni, când, în realitate, nimic nu există nici măcar la nivel de intenție. Așa au procedat, pentru o perioadă, și la Dâmbovița: au cultivat și propagat în teritoriu ideea că va fi o alianță PSD – PRO ROMÂNIA, timp în care își vedeau de treabă și-i hărțuiau pe oamenii noștri. Totul ca să-i demobilezeze pe membrii PRO, să-i adoarmă la ideea că va fi vreo alianță. Nu a mers la Dâmbovița, nu merge nici la București. Declarația lui Victor Ponta ar trebuie să fie lămuritoare: PRO ROMÂNIA va avea candidați proprii la primăriile din București. Punct”- a declarat Oana Vlăducă.
 

You may also like

Lasă un Comentariu