Acasă ACTUALITATE OFSD Târgovişte respectă tradiţia: o seară deosebită pentru doamnele şi domnişoarele social-democrate

OFSD Târgovişte respectă tradiţia: o seară deosebită pentru doamnele şi domnişoarele social-democrate

de adrian

Pentru doamnele social-democrate , membre ale OFSD Târgovişte, petrecerea de Mărţişor şi 8 Martie a devenit deja o tradiţie, respectată, fireşte , şi anul acesta. O seară minunată le-a fost oferită de dpt. Carmen Holban, preşedinta organizaţiei, de doamna consilier Doina Boboacă şi celelalte colege din forul de conducere. Nu au lipsit nici invitaţii, vorbind aici de dpt. Claudia Gilia, preşedinte OFSD Dâmboviţa, dpt. Cornel Ştefan, tânărul preşedinte al PSD Dâmboviţa, ori primarul Municipiului Târgoviştre, Cristian Stan. Dincolo de atmosfera deosebită, ne-am convins , dacă mai era nevoie, că dincolo de a forma o echipă puternică, unită, doamnele social-democrate din Târgvişte reprezintă o mare familie, şi la bine dar şi atunci când este mai puţin bine.
“Muncim în echipă şi ne bazăm pe ajutorul dumneavoastră. Eu vă spun “La mulţi ani” şi vă iubesc doamnelor. Mă sprijin pe dumneavoastră. De fiecare dată mi-aţi demonstrat că sunteţi mai puternice decât domnii şi sunt sigură că în acest an o să demonstraţi asta din nou, pentru că este un an greu”- le-a transmis invitatelor dpt. Carmen Holban.

“Vreau să vă urez din suflet o primăvară frumoasă, să fim o echipă frumoasă la Târgovişte. Eu cred că, împreună, putem să facem o echipă puternică la Târgovişte.(…) Vreau să vă asigur de întreaga mea consideraţie, vreau să vă asigur de tot sprijinul meu pentru Municipiul Târgovişte” a spus şi preşedintele PSD Târgovişte, Cornel Ştefan.  Cuvinte frumoase a adresat doamnelor şi domnişoarelor primarul Cristian Stan iar seara a fost întregită de un moment artistic deosebit.

You may also like

Lasă un Comentariu