duminică , 5 iulie 2020
STIRI PE SCURT
COVID-19 a mai făcut o victimă în DâmbovițaAcțiuni în forță pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Covid-19Crucea Roșie, de 144 de ani în slujba umanitățiiDe la țara lui Liviu Dragnea la țara bădălăilorDâmbovița: Explozie a numărului de infectări cu COVID-19! Șefi de prin instituții publice umblă creanga în loc sIncendiu de proporții la o hală dezafectată din incinta fostei termocentrale DoiceștiLider Pro România despre sesiunea extraordinară a Parlamentului: E din categoria “Mircea fă-te că lucrezi”Coronavirus 3 iulie : Din 420 de cazuri noi, 45 sunt din Dâmbovița !Dezbatere publică pe tema amenajării stațiunii turistice de interes național Peștera – PadinaAtenție șoferi, pe drumari i-a apucat cârpeala!Cod Galben de instabilitate atmosferică până sâmbătă la ora 10Focar de infecție la Centrul pentru Servicii Sociale GăeștiApă cu presiune scăzută la Raciu și LucieniCOVID-19 face prăpăd în Dâmbovița: trei decese și 19 persoane confirmate pozitiv într-o singură zi !!!Aninoasa: PSD propune un “transfer între generații”TÂRGOVIȘTE: “DIALOG” PNL-PSD PE TEME DE EDUCAȚIEFinal de carieră pentru patru pompieri de la ISU „Basarab I” DâmboviţaPro România Dâmbovița: Senatorul Adrian Țuțuianu a prezentat al VII-lea lot de candidațiCriza covid ia amploare:450 de cazuri noi și 20 de decese în ultimele 24 de orePSD Dâmbovița despre Planul de relansare: “Superficialitate crasă este descrierea corectă a programului pregătit
Home / TIMP LIBER / „ORA PĂMÂNTULUI” la TÂRGOVIȘTE

„ORA PĂMÂNTULUI” la TÂRGOVIȘTE

            Primăria Municipiului Târgoviște, împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița si Teatrul Tony Bulandra, vă invită în data de 30 martie, începând cu ora 20:30 în Piața Tricolorului din Târgoviște, pentru a vă alătura evenimentului internațional „ORA PĂMÂNTULUI”.

            Alături ne vor fi: CANTUS MUNDI; HANDPAN ROMANIA; corurile SONORIS” și „FLUTURAȘII” de la Liceul de Arte „Bălașa Doamna”, dirijor – prof. Maria Iancu și prof. Elena Tudose și nu in ultimul rand, „FLORILE DALBE” de la Școala Gimnazială „Prof. Paul Bănică”, prof. Maria Ceauș.

Timp de o oră, vom avea parte de distracție, voie bună și surprize, fără a apela la alte surse de energie decât propria stare de bine. Repertoriul serii va cuprinde cântece românești și internaționale, cunoscute publicului larg.

Evenimentul se desfășoară sub sloganul internațional: „Dăruiește naturii din energia ta” și este menit să sensibilizeze consumatorii de energie electrică în fața problemei dioxidului de carbon emis în atmosferă la producerea acestui tip de energie. „Ora Pământului” se organizează în ultima sâmbătă din luna martie a fiecărui an, începând cu anul 2007 și constă în stingerea luminii și oprirea aparatelor electrocasnice neesențiale timp de o oră, în mod voluntar, atât de către consumatorii individuali, cât și de instituții.  În prezent, comunitatea de susținători ai acestui demers a atins peste 2 miliarde de oameni, în peste 7.000 de orașe, din peste 180 de țări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *