marți , 23 iulie 2019
Home / CULTURĂ / Paula Seling concertează vineri la Pucioasa

Paula Seling concertează vineri la Pucioasa

Vineri, 19.04.2019, începând cu ora 13.00, la Centrul Cultural are loc vernisajul expoziției de icoane pe sticlă ”Culorile Credinței” – autor pictorița Elena Băniceru din Moreni.

Tot vineri, tot la Centrul Cultural Pucioasa, de la ora 19.00, vă așteptăm alături de noi la un concert special Paula Seling. Artista a declarat că este extrem de fericită că va susține acest recital cu muzică ce vorbește despre legătura dintre om și divinitate.
“Este un show cu totul și cu totul special din punctul meu de vedere, de fapt nu este un show, este o audiție cu implicare. Va fi un spectacol cu cântece sfinte de Paște – o parte dintre ele sunt pricesne, o parte sunt cântece sfinte, sunt cântece de înălțare. De mică am avut chemarea asta, să cânt cântecele acestea, pentru că mă preocupă relația dintre oameni și Dumnezeu”, Paula Seling

De asemenea, vă informăm că și anul acesta concursul ”Căutătorii Oului de Ciocolată”, eveniment ce a devenit deja tradiție la Pucioasa, va avea loc vineri, 26 aprilie 2019, ora 12.00. Copiii vor putea din nou participa la vânătoarea ouălor de Paște, ascunse în Parcul Central.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *